Kumiveneellinen tulijoita rantautui omin neuvoin Cadiziin

4

Keskiviikkoiltapäivänä auringonottajat Cádizin lähellä, Playa de los Alemanesilla, saivat hämmästellä, kuinka kumiveneellinen maahanmuuttajia rantautui ja hajaantui saman tien eri suuntiin. Voisipa peräti sanoa, että kuin pieru Zaharaan, sillä tämä tapahtui Zahara de los Atunes -nimisen kunnan alueella. Minkäänlaisia viranomaisia ei paikalla ehtinyt.

Aiemmin aamulla kahden muun veneen matkustajat, yhteensä 15 tulijaa pelastettiin merestä samoilla Gibraltarin vesillä, mutta heidät vietiin takaisin Marokon Tangeriin.

El País -lehden mukaan vastaavaa on tapahtunut aiemminkin.


4 KOMMENTIT

  1. Tältä näytti kun suomalaiset sotalapset saapuivat ruotsiin.

  2. On vain yksi keino. Porukat takaisin veneeseen ja tulosuuntaan. Jos kääntyvät takaisin Eurooppaan, ammuttava vene seulaksi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.