Autoisku Ranskassa: 13-vuotias tyttö kuoli, 12 loukkaantui vakavasti

1

13-vuotias tyttö kuoli autoiskussa Sept-Sortsin kylässä lähellä Pariisia ja 12 luokkaantui erittäin vakavasti, kun miespuolinen henkilö ajoi auton tahallaan pizzeriaan tiheästi liikennöidyllä kadulla.


Poliisi on pidättänyt teosta epäillyn. Iskussa käytettiin tummaa BMW-merkkistä autoa ja ajettiin ihmisiä parveilevan ravintolan terassille.

Poliisi on vahvistanut, että kiinniotettu teki teon tahallaan, mutta sanoi että ”ei ole syytä” epäillä terroristista motiivia. Terrorisminvastaiset poliisijoukot saapuivat pikaisesti paikalle. Tiet kylään on suljettu ja asukkaita on kehotettu pysymään sisätiloissa.

Viime viikolla poliisi ampui laitonta siirtolaista Hamou Bachiria, 36, viidesti Ranskassa sen jälkeen kuin tämä ajoi kuuden sotilaan päälle Pariisissa.

Seuraamme tilannetta.

Artikkelia päivitetty 15.8 Loukkaantuneiden määrä tarkennettu.

Asiasta kertoi: The Sun, Daily Mail.

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.