Michael Moore: Trump on rasisti, kannattajat kuin raiskaajan apureita

4

Äärivasemmistolainen elokuvaohjaaja Michal Moore avautui haastattelussaan CNN:llä ja laukoi siellä yhtä ja toista. Mooren mukaan Trump on rasisti, hänen kannattajansa kuin raiskaajan apulaisia ja tietenkin rasisteja.


Moore sanoi, että 2/3 valkoisista miehistä ja yli puolet valkoisista naisista äänesti Donald Trumpia presidentiksi.

Hänen mukaansa valkoinen Amerikka valitsi Donald Trumpin juuri niinkuin David Duke sanoi aiemmin ulostulossaan.

Mooren sanoi, että Donald Trumpin äänestäjät ovat rasisteja, koska he äänestivät Trumpia. Lausunto siis koski Yhdysvaltain valkoisen väestön enemmistöä.

Haukuttuaan Yhdysvaltain valkoiset ensin rasisteiksi ja verrattuaan heitä raiskaajan apulaisiin hän antoi ymmärtää, että nämä valkoiset ihmispolot kuitenkin paranevat oletetusta rasismistaan lopettamalla Trumpin kannattamisen.

Moore kannattaa Yhdysvaltain Demokraattista puoluetta. Katso hänen elämyksellinen haastattelunsa alta:


4 KOMMENTIT

  1. Moore on omaan pesään paskantaja ja elähtänyt foliohattu joka toivoo oman rotunsa sukupuuttoa kun oma maallinen valleus on pian päätepisteessä noilla sairaalloisilla läskeillä. Syönyt itsensä sairaaksi ja aivot alkavat rappeutua pikavauhtia.

  2. Jaahas, Mooren aiemmat ”paljastus” dokumentit taitavat sitä osastoa että eliittipankkiireiden ei ole tarvinnut olla niistä huolissaan, jos nyt eivät ihan sponssaajina toimineetkaan

  3. Moore puhuu Trumpista rasistina ikään kuin se olisi itsestään selvää, että Trump on rasisti. Mitä todennäköisimmin Trump ei ole rasisti paitsi suvakkien propagandassa, ei voi muuta kuin todeta, että Mooren puheissa ei ole päätä eikä häntää. Silkkaa propagandaa, siis kusetusta.

  4. Suuttuiko Moore siitä ettei Trump tai häne lakeijansa enää rahoitakkaan dokumenttejaan? Vai saiko hän lisää rahaa pankkireilta jotta mustamaalaisi Trumppia?

    Moorenkin pitää muistaa että Trump on demokraatitsesti valittu presidentti. Ja sitä ei mikään asia muuta. Toinen kausi heti perään on tulossa koska Amerikan talous on lähtenyt vahvistumaan sellaisella kohinalla ettei moista ole nähty. Jopa Amerikan valtionvelka velka pieneni ensimmäisen kolmen kuukauden aikana. Ensimmäistä kertaa kautta koko maan historian. Siihen eivät ole ketkään muut presidentit koskaan aikaisemmin pystyneet.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.