Jo yli sata yritystä ilmoittautunut mukaan työnseisaukseen turvapaikkapolitiikkaa vastaan

Eilen yrittäjä Jani Väkeväinen kirjoitti Facebook-sivuillaan seuraavasti:

”Hyvää sunnuntaita kaikki turkulaiset ja Suomen kansalaiset. Olemme päättäneet yhdessä R.V.Group Oy ja Rakennuspalvelu väkeväinen Oy henkilökunnan kanssa että aiomme järjestää työnseisauksen 18.8.2017 tapahtuneen Terrori-iskun vuoksi.
Toivomme että saisimme omalla esimerkillämme mahdollisimman paljon yrityksiä mukaan tähän työnseisaukseen joka järjestetään 18.9.2017 milloin emme tee työtä koko päivänä, emmekä myöskään tee omalta osalta verorahaa Suomen valtiolle!
Meidän arvomaailmaan suomalaisena yrityksenä ei kuulu että joudumme elämään pelossa omassa maassa nimeltä Suomi ja samalla katsomme myös että suomen hallitus on epäonnistunut heidän ajamassa turvapaikka politiikassa. Lisäksi haluamme kunnioittaa uhreiksi joutuneita omalla tavallamme sekä nopeuttaa suomen hallituksen toimia antamalla myös taloudellista painetta päätöksiin sekä saataisiin myös tervettä keskustelua tähän Turun terrori-iskuun!
TÄTÄ SAA JAKAA!

Terveisin Jani Väkeväinen R.V. Group OY”

Kirjoitus sai mediassa laajaa huomiota. Sittemmin Väkeväinen on ilmoittanut Facebookissa, että jo yli sata yritystä tai yrittäjää on ilmoittautunut mukaan työnseisaukseen, pelkästään ensimmäisen päivän aikana.

Kaikesta päätellen määrä tulee vielä nousemaan huomattavasti. Nykysuomi seuraa tilannetta.

Lähde: Facebook

8 thoughts on “Jo yli sata yritystä ilmoittautunut mukaan työnseisaukseen turvapaikkapolitiikkaa vastaan

 • 21.8.2017 at 16:23
  Permalink

  Hyvällä asialla, todella. Hallitus on syypää siihen, että tällainen Turun tapahtuma on ylipäätänsä mahdollinen. Samalla tavalla hallitus on syyllinen siihen, että Suomi on monin paikoin turvaton juuri näiden matuloisten vuoksi. Hallitus on syyllinen siihen, että Suomeen vaeltaa ihmisiä kehitysmaista elämään suomalaisten piikkiin loppuiäkseen. Koko touhussa ei ole ollut alunperinkään järkeä. Kuka tahansa edes vähän järjissään tajusi jo ennakkoon, että tästä ei hyvää seuraa ja jokainen heistä oli oikeassa. Suvakkien unelma on petos, jonka uhriksi suomalaiset on alistettu valheilla, lukemattomilla valheilla, eikä valehtelusta meinaa tulla vieläkään loppua.

  Lakkoo tuoksi päiväksi koko maa. Joko hallitus ymmärtäisi, että konkreettiset teot ovat ainoa toimiva. Nuo aina tarjottavat lässytykset eivät ole minkään arvoisia, eikä niiden tarkoituskaan ole olla minkään arvoisia, niiden tarkoitus on rauhoittaa kansaa, jotta petos voisi jatkua.

  Reply
 • 21.8.2017 at 16:34
  Permalink

  Hienoa! Nyt ollaan oikealla tiellä ja mahdollisimman monet mukaan. Rohkaisevaa, että vastarintaa löytyy.

  Reply
 • 21.8.2017 at 16:42
  Permalink

  Hyvä mukana,kuin peräpukama !

  Reply
 • 21.8.2017 at 17:24
  Permalink

  Suomessa on tuhansia sotilastaustasia muslimeja odottamassa isäntiensä käskyä. Täydessä valmiudessa. Koska kerran hallituksemme on läpimätä, on jälleen kansan voiman aika näyttää miten voimakas se on. Sipilän ja Orpon asemassa olisin tällä hetkellä hyvin huolissani mitä kansalaiset heistä ovat mieltä!

  Reply
  • 21.8.2017 at 21:49
   Permalink

   Lontoossa iskettiin,samoin Espanjassa, Saksassa, Ranskassa nyt Turussa. Vain Turkuun on toistaiseksi isketty kerran, muihin vähintään kahdesti. Kannattaa liikkua kävelykadulla seuraavana vuotena.

   Reply
 • 22.8.2017 at 07:39
  Permalink

  Ilman muuta osallistun työnseisaukseen , asiakkaani ovat samaa mieltä . Siltä päivältä jää alvit ja verot . Lisää vain Vastarinta miksi me raadetaan veroja joita hallitus Jakaa hullunlailla sontaan.

  Reply
 • 22.8.2017 at 20:14
  Permalink

  Kiitos talouskasvun tuhoamisesta. Isänmaa kiittää tästä uroteosta.

  Reply
 • 23.8.2017 at 10:00
  Permalink

  Jospa vastalauseena hallituksen politiikkaa vastaan yritykset alkaisivat pyhittämään sunnuntain lepopäiväksi, win-win tilanne kun hallituspuolueiden arvojen vastaista ja verovaikutus maksimaalinen, lisäksi työntekijä saa hetken levähtää.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.