Markus Pönkä on otettu kiinni Ruotsissa

Kansainvälisesti etsintäkuulutettu Markus Pönkä on otettu kiinni Tukholmassa tänään illalla. Kiinnioton tekivät Ruotsin keskusrikospoliisin NOA:n FAST-ryhmä ja Tukholman poliisin erityisyksikkö. Pönkä tavoitettiin yksityisasunnosta ja kiinniottoa edelsi noin kolme tuntia kestänyt piiritystilanne.

– Haluamme kiittää ruotsalaisia kollegoita tehokkaasta toiminnasta ja paikallisia asukkaita lukuisista Pönkää koskeneista vihjeistä, jotka annettiin sen jälkeen, kun asiasta oli uutisoitu ruotsalaismediassa, kiittää jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kaj Björkqvist Keskusrikospoliisista.

Pönkää koskeva laaja esitutkinta Keskusrikospoliisissa on kesken. Hänet on vangittu poissaolevana kahteen rikoskokonaisuuteen, mutta lisäksi häntä epäillään useista muista rikoksista.

Pöngän luovutusmenettelyä Ruotsista Suomeen aletaan nyt valmistella, mutta tarkkaa tietoa hänen saamisestaan Suomeen ei vielä ole.

Lähde: KRP

One thought on “Markus Pönkä on otettu kiinni Ruotsissa

  • 27.8.2017 at 20:38
    Permalink

    Suomen valioyksilöistä koostuva poliisi hukkasi sen aikaisemmin. Jos ne urpot, siis poliisit joskus haluaa vaihtaa työpaikkaa, niin kannattaa haketua postiin töihin. Matuja kavereina, lukea tai kirjoittaa ei tarvitse osata ja posti hävittää tai rikkoo kuljettamansa postin yhtä varmasti kuin poliisihukkaa rikolliset ja rikkoo sivullisten puhelimet ja kamerat. Eli ammattitaitoa ette poliisit tarvitse sen enempää kuin nykyäänkään jos hakeudutte postiin töihin. Ai niin, sielläkin pääsee pätemään

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.