PerusSuomalaisten puoluejohtoa Eurajoen markkinoilla

Perussuomalaisten teltalla riitti vipinää ja vilskettä vaikka ilma olikin synkkä ja sateinen.

Perussuomalaisten puoluekokouksen valinnat ovat selvästi terävöittäneet puolueen linjaa ja luoneet huomattavasti paremman vuorovaikutussuhteen puoluejohdon ja kansalaisten välille. Edellinen puolueenjohto ei juurikaan vaivautunut jalkautumaan pienimmille paikkakunnille. Nyt olikin hienoa nähdä ettei kova sadekaan estänyt uutta puolueenjohtoa saapumasta Eurajoelle. Presidenttiehdokas ja puolueen 1. vpj Laura Huhtasaari sekä eduskuntaryhmän 1vpj Ville Tavio olivat odotettuja vieraita Eurajoella.

Eurajoen Perussuomalaisten pj. Tomi Salonen

piti pienen esitelmän vieraillemme Eurajoen Perussuomalaisten toiminnasta ja meille tärkeistä asioista. Perussuomalaisten teltalla oli päivän aikana keskustelun aiheina mm. halpatyövoiman aiheuttamat ongelmat, kansalaisten turvallisuus, hallituksen yksityistämis- ja yhtiöittämispäätökset sekä Turussa tapahtunut järkyttävä terrori-isku. Kansanedustaja Ville Tavion olemuksessa huokui syvä huoli kotikaupunkinsa ja koko Suomen turvallisuudesta. Ville asuu ihan terrori iskun tekopaikan naapurissa.

Eurajoella ei olla rasisteja, täällä ollaan realisteja

Eurajoki on yksi Suomen kansainvälisimmistä paikkakunnista. Ydinvoimalaitos työmaan vuoksi täällä on pitkät perinteet ulkomaalaisten kanssa toimimisesta. Eurajoella ymmärretään maahanmuuton ja haittamaahanmuuton välinen ero. Eurajoen perussuomalaiset ovat aina olleet enemmän Jussi Halla-ahon linjoilla haittamaahanmuutosta kuin entisen puheenjohtaja Timo Soinin.

Eurajoen vastaanottokeskus tuli nopesti, mutta lähti vielä nopeammin

Perussuomalaiset olivat 2015 isossa roolissa kun Eurajoelta onnistuttiin siirtämään vastaanottokeskus pois. Erityisesti puheenjohtajamme Tomi Salonen teki miehen työn taistellessaan Eurajokilaisten turvallisuuden puolesta. Eurajoen Perussuomalaiset eivät voineet hyväksyä vastaanottokeskuksen tänne tuloa eikä liiemmin sen yrittäjänä toimivaa tahoa. Kyseinen VOK yrittäjä oli talousasioissa melko ryvettynyt ja hoiteli bisneksiä Viron kautta liiketoimintakiellon takia. https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/eurajoen-pakolaisyrittaja-operoi-vuosia-virosta-liiketoimintakiellon-takia-13628555/

Kyseinen yrittäjä onnistui puhumaan itsensä jopa Mauri Pekkarisen, Petteri Orpon ja koko eduskunnan talousvaliokunnan mukaan edustamaan Suomea Venäjälle. Hän oli keksinyt itselleen yrityksen ”Linnamaatalot oy” ja jostain kumman syystä onnistui liittymään Pekkarisen seurueeseen https://www.sttinfo.fi/tiedote/pekkarinen-ja-laaja-valtuuskunta-suomi-paiville-jekaterinburgiin?publisherId=1920&releaseId=35807

Vastaanottokeskus ehti toimia Eurajoella vain viikon.

Kotiin viemisiksi Laura osti 9-luokkalaisten myyntikojusta mustikkapiirakkaa. Kerrassaan onnistuneet markkinat säästä huolimatta. Saimme myös monta uutta jäsenhakemusta. Tästä on hyvä jatkaa duunia entistä paremman ja turvallisemman Eurajoen puolesta. Kiitokset Lauralle ja Villelle vierailusta. 

Nykysuomi kiittää jutusta:

Jani Rantanen, Eurajoen Perussuomalaiset

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.