Poliisia puukotettu niskaan Tukholmassa – Katso kuva epäillyn kiinniotosta

Ruotsalaislähteet kertovat henkilön joutuneen puukotuksen kohteeksi Medborgarplatsenilla Tukholman Södermalmilla. Ensitietojen mukaan loukkaantunut henkilö on poliisi ja puukotus kohdistui kaulan alueelle.

Lehtitietojen mukaan hälytys tehtiin klo 10.30.

Aftonbladetin mukaan poliisi oli partioinut Södermalmin kaupunginosassa sijaitsevalla Medborgarplatsen-torilla, kun henkilö oli yhtäkkiä hyökännyt poliisimiehen kimppuun takaapäin ja puukottanut häntä niskaan.

– Poliisi on loukkaantunut Medborgarplatsenilla ja yksi henkilö on otettu kiinni, Anders Bryngelsson Tukholman poliisin tiedotuksesta vahvistaa.

Silminnäkijän mukaan poliisi ei mitenkään provosoinut iskua.

– Poliisi on sulkenut koko alueen. Yksi poliisi on loukkaantunut. Hän istui maassa, ja häntä hoidettiin, naispuolinen silminnäkijä kertoo Aftonbladetissa.

Silminnäkijän mukaan tekijä on mies, joka näytti noin 30-vuotiaalta.

Tapauksesta uutisoivat muiden muassa Expressen, Aftonbladet ja SVT.

2 thoughts on “Poliisia puukotettu niskaan Tukholmassa – Katso kuva epäillyn kiinniotosta

 • 31.8.2017 at 13:05
  Permalink

  Monikulttuurisuus on hienoa.

  Reply
 • 31.8.2017 at 13:12
  Permalink

  Ruåtsin poliisi on muslimien perseilyllä ajanut itsensä nurkkaan ja nyt on maksun hetki käsillä -kyttien takaraivossa jyskyttää tietoisuus siitä ettei heillä ole mitään mahdollisuuksia ottaa tilannetta haltuun, ote on menetetty ja uudet isännät pitävät katuja hallinnassaan.

  -Sama tulee tapahtumaan, ja osittain on jo tapahtunut meillä suomessa. Onnea ja menestystä nöyristelyn tielle!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.