Ville Tavio (ps): Turvapaikanhakijoiden vastaanotto lopetettava

Perussuomalaisten juristikansanedustaja Ville Tavio julkaisi Facebook-sivullaan kuvan veitsi kädessä olevasta naamioidusta miehestä. Kuvan oheen Tavio on kirjoittanut seuraavan tekstin:

”Kuvassa on Isiksen terroristi, joka osallistui 11 kristityn avustustyöntekijän mestaukseen.

Tehdään ajatusleikki, että kuvan henkilö päätetään Isiksen johdon toimesta lähettää Suomeen:

1. Sinun tulee ottaa hänet avosylin vastaan – hänen motiiviensa kyseenalaistaminen on rasismia. On ylevä velvollisuutesi auttaa ottamalla hänetkin Suomeen – sillä Suomi kuuluu kaikille.
2. Hänet laitetaan lastesi kanssa samaan kouluun, vaikka olisi 30-vuotias, koska hän kertoi olevansa 17-vuotias. Mutta se on hyvää kotoutumista, kun hän saa harjoitella välitunneilla Suomea 13-vuotiaiden tyttöjen kanssa. Hän näyttääkin viihtyvän, hyvä, kotoutus onnistuu.
3. Kun hänen keksitty tarinansa paljastuu, myönnetään hänelle silti turvapaikka, koska hänen voidaan katsoa olevan vainon kohteena kotimaassaan (koska on Isiksen karkuri).
4. Valehtelusta viranomaisille ei tule seurauksia.
5. Suomen valtio maksaa hänelle mukavan asunnon, täysylläpidon ja muiden tärkeiden etujen lisäksi nyt kallista traumaterapiaa, koska hänellä on viranomaisten mukaan ”yllättäviä” radikaaleja ajatuksia.
6. Nuo radikaalit ajatukset eivät ole tosin hänen oma syynsä, koska hän on olosuhteiden uhri, jota tulee hoivata. Hän toki mestasi 11 ihmistä, koska nämä olivat kristittyjä, mutta hänellä oli niissä olosuhteissa siihen varmasti joku syy, älä ajattele muuta tai olet suvaitsematon moukka.
7. Kun hän syyllistyy rikokseen, niin parempi hyväksyä, että syyn on oltava pitkälti suomalaisen yhteiskunnan – kotoutumisprosessi on jossain vaiheessa epäonnistunut ja siihen olisi tullut panostaa lisää.
8. Nostetaan veroja, että saadaan lisää hoivaa ja mukavuuksia, että vieras kokee olonsa kotoisaksi ja sopeutuu yhteiskuntaan nopeammin.
9. Nostetaan veroja, että saadaan lisää poliiseja tekemään raportteja ja tutkimaan näiden ”yksinäisten susien” facebook-sivuja.
10. Älä kyseenalaista tätä järjestelmää tai syyllistyt vielä vihapuheeseen.

Tämän päivityksen oli tarkoitus havainnollistaa miten suuri vääryys nykyinen turvapaikkajärjestelmä on, koska nyt liian moni apua tarvitseva perhe kärsii pakolaisleirillä – kun taas ihmissalakuljettajien matkalippuun rahansa terroristijärjestöltä saanut jihadisti saa vapaasti kävellä Suomeen aiheuttamaan harmia.

Ratkaisu on lopettaa turvapaikanhakijoiden vastaanotto ja siirtyä humanitaarisessa maahanmuutossa yksinomaan eduskunnan päättämään pakolaiskiintiöön.”

Lähde: Facebook

 

3 thoughts on “Ville Tavio (ps): Turvapaikanhakijoiden vastaanotto lopetettava

 • 1.9.2017 at 11:01
  Permalink

  Siinä se. Tämähän se vastaus kaikessa yksinkertaisuudessaan on. Nyt MEILLE RIITTÄÄ!

  Reply
 • 1.9.2017 at 11:12
  Permalink

  Tavio puhuu järkeä. Mutta mitenkäs se järki saadaan Arkadian mäkeä kuluttaville ja päätöksien tekoon?

  Reply
 • 1.9.2017 at 13:05
  Permalink

  Juuri noin kuten Tavio sanoo.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *