Hyvinkäällä poliisioperaatio

2

Hämeen poliisilla on tutkittavana Riihimäellä lauantaina 2.9.2017 noin klo 05.30 tapahtunut ryöstö, jossa asianomistajalta ryöstettiin auto kesken ajon. Poliisi pääsi rikokseen syyllistyneen jäljille ja tänään sunnuntaina iltapäivällä epäilty otettiin kiinni Hyvinkäällä sijaitsevasta kerrostalohuoneistosta. Kyseisen huoneiston asukkaalla ei ole osuutta tapahtuneeseen rikokseen.

Rikoksesta epäilty arvioitiin vaaralliseksi henkilöksi tekemäänsä rikokseen liittyvien ulkoisten seikkojen vuoksi ja näin ollen poliisi varautui kiinniottoon tarpeellisella voimalla ja miehityksellä.

Tässä vaihessa asiasta ei tiedoteta enempää. Asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää, kunhan tapauksen esitutkinta on edistynyt ja mahdollistaa tiedottamisen.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Näköjään liikenneympyrä-autovarkaudetkin ja liikennevalo-autovarkaudetkin alkavat olla osa Suomalaista yhteiskuntaa. Voi sentään.

  2. Kulttuuri sen kun jatkaa rikastumistaan, ja hyssyttely lisääntyy entisestään. Muistakaa äänestää vihervasemmistoa, niin saadaan Allahin sotureille mahdollisimman hyvät ja otolliset olosuhteet toteuttaa kulttuuriaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.