EU-komissio: ”Emme rahoita ulkorajoille rakennettavia aitoja tai esteitä”

Eu-komissio on hylännyt Unkarin vaatimukset sen osallistumisesta Unkarin omalleen ja Serbian rajalle rakentaman aidan kustannuksiin.

Unkarin pääministeri Orban pyysi unionilta puolta 800 miljoonan euron kustannuksista ja perusteli pyyntöänsä sillä että koko EU hyötyy aidasta. Hänen mukaansa aita on käytännössä lopettanut pakolaisten saapumisen Unkariin. Serbian ja Unkarin raja-aitojen lisäksi Unkari on rakennuttanut yhden aidan Kroatiaan ja Serbian puolelle on tekeillä toinen aita.

Euroopan unioni on useasti korostanut sitä kuinka tärkeää Euroopan ulkorajojen suojaaminen pakolaiskriisin lopettamisen kannalta on. Siksi onkin erikoista että Unkarin keksittyä toimiva järjestelmä tilanteen lopettamiseksi, unioni suhtautuu siihen kylmäkiskoisen kielteisesti.

Lähde: EU

4 thoughts on “EU-komissio: ”Emme rahoita ulkorajoille rakennettavia aitoja tai esteitä”

  • 7.9.2017 at 11:12
    Permalink

    ”Siksi onkin erikoista että Unkarin keksittyä toimiva järjestelmä tilanteen lopettamiseksi, unioni suhtautuu siihen kylmäkiskoisen kielteisesti.”

    Ymmärtäisivät nyt jo hitaammatkin ihmiset, että tämä on tarkoituksellista toimintaa ”johtajiltamme”. Käsittämätöntä minusta on, että ihmiset luulevat tosiaan että mantereella juoksee miljoonia muslimeita vahingossa ja EU muka pyörittelisi nyt jo kolmatta vuotta peräkkäin sormiaan ilman että tietäisi mitä tehdä! 🙂 🙂 Moni kenraalihan on jo julkisuudessakin sanonut, että koko invaasio olisi saatu muutamassa tunnissa poikki, jos sitä olisi yksikään EU -loinen halunnut. Miten helvetissä joku vielä KOLMEN VUODENKIN jälkeen jankuttaa noista KEINOISTA saada touhu kuriin, kun se on täysin tilattu ja toivottu asiantila mantereella 😀

    Ainoa ongelma on saada EU:n 500 miljoonaa ihmistä hyväksymään kotimaidensa ja lopuksi itsensä lopullinen tuhoutuminen. Siksi on todellakin tärkeää keskittyä vihapuheen ja mahdollisen paniikin ehkäisyyn, jotta teuraskarja marssii kiltisti kohti tuhoaan, kuten tähänkin asti.

    Olen odotellut jo pikkuhiljaa, että edes joku julkisuudessa älähtäisi tästä suunnitelmallisuudesta tuhota kansallisvaltiot, mutta taliaivot vain jankuttavat siitä, miten tulijamäärää saataisiin vähennettyä tai kolonisaatio kuriin. Noh.. Onko 20:nen vuoden ”maahanmuuttokriittisyydestä” ollut apua? Todellisuudessa mistään lässytyksistä ei ole mitään apua, hyötyä tai edes hidastetta suunnitelman toteuttamisella. Mutta olkaa huoleti, uusi kotimaanne tulee olemaan jännittävä paikka elää.. Vielä kun opitte uuden kotimaisen kielenne ja uudet paikalliset tapanne, niin kotoudutte uuteen kotimaahanne varmasti hyvin!

    Reply
    • 7.9.2017 at 13:44
      Permalink

      Juurikin näin. Kyllä nyt jokaisen pitää jo ymmärtää ettei EU-mafia pysty, tai edes halua suojella jäsenmaidensa asukkaita miltään -älkää enää edes vahingossa sortuko moiseen ajatteluun, me kantaväestöön kuuluvat olemme järjestelmälle vain välttämätön paha jota täytyy sietää -toistaiseksi.

      Koko euroopan manner on tarkoitus täyttää kehitysmaalaisilla -sitä suunnitelmaa viedään läpi jäsenmaiden taviskansan mielipiteestä välittämättä, maiden hallituksiin on ujutettu sätkynuket joiden tehtävänä on varmistaa miehitysjoukkojen esteetön pääsy kohdemaihin -kuten teki petteri orpo 2015 invaasion aikana lestajuhan ja sika-soinin auliilla avustuksella.

      Hyvä esimerkki EU:n tarjoamasta ”suojasta” on välimeren matutaksit. Uljaalla unionilla oli kaksi vuotta aikaa lopettaa umpilaiton väestösiirto eurooppaan -lukuisista pyynnöistä huolimatta mitään, siis ei tasantarkkaan yhtään mitään reagointia laittoman maahantulon estämiseksi! Lopulta tilanteen ottivat haltuun Italia ja Libya ilman EU-mafiaa. Pari viikkoa ja muutama laiva hoiti homman KANSALLISELLA yhteistyöllä. Jos tarkkoja ollaan niin EU rahoitti välikäsien kautta meritaksien toimintaa ja varmisti ettei laittomaan toimintaan puututtu. Kymmenien miljardien bisnes.

      Orban tiesi varsin hyvin ettei EUrostoliitto aidasta tule maksamaan -vittuillessaan lähetti laskun että muissakin maissa herättäisiin huomaamaan millaisten kusipäiden kelkkaan on tullut hypättyä. Turkille annettiin 3 MILJARDIA ”pakolaissopimuksesta” josta ei sen koommin ole kuultu mitään -Jäsenmaa Unkari pyytää valmiista aidasta 400 miljoonaa…EI KÄY!

      Herättääkö ajatuksia?

      Reply
  • 7.9.2017 at 16:51
    Permalink

    Lainaus: ”Hyvä esimerkki EU:n tarjoamasta ”suojasta” on välimeren matutaksit. Uljaalla unionilla oli kaksi vuotta aikaa lopettaa umpilaiton väestösiirto eurooppaan -lukuisista pyynnöistä huolimatta mitään, siis ei tasantarkkaan yhtään mitään reagointia laittoman maahantulon estämiseksi!”

    Täsmälleen tätä tarkoitin 🙂 Ja tänne lappaa koko ajan tuhansia ähly-MIEHIÄ lisää, karjalle ei vain kerrota, etteivät tulisi levottomiksi. Tämä on täysin harkittu ja tarkoituksella toteutettu suunnitelma ja minua suorastaan vituttaa, miten ”kriitikot” vain tuputtavat €U-loisille neuvojaan maahantunkeutumisen ”rajoittamiseksi” kun helvetti vieköön tämä on pysyvä asiantila ja toivottu/tilattu operaatio. Afrikkaankin avataan keskuksia, joista on suora kyyditys Euroopan lihapatojen ääreen, joten väestönsiirroista ollaan valmiita maksamaankin.

    Heräisivät nyt jo SAATANAN ”kriittiset” taliaivot, tätä on jatkunut JO VUOSIA, ja porukka vaan jankuttaa samaa nauhaa, niinkuin jollain pään aukomisella olisi yhtään mitään merkitystä tällaisessa toiminnassa! Kukaan EI €U:ssa herää, koska HE OVAT JO HEREILLÄ, ovat olleet koko ajan, kun ovat tätä kolonisaatiota ja kansallisten identiteettien tuhoamista suunnitelleet ja toteuttaneet!!!! HERÄTKÄÄ itse ”kriitikot”!!

    Itse en viitsi enää edes avata suutani, välillä näihin nettiartikkeleihin jotain kommentoin, mutta näitähän ei taliaivo lue, vaan ihmiset jotka tietävät jo asioista ja toimivat sen mukaisesti. Joten turhaa, niin turhaa on tuulentavoittelu 😀

    Asia oman kansallisvaltiomme ja kansamme kodin suhteen menee samoin kuin muidenkin asioiden suhteen. Asioiden tärkeyden ja rakkauden huomaa vasta kun ne on menettänyt.. Ja sen jälkeen alkaakin ”Olisi silloin pitänyt… Kyllähän minä jo silloin sanoin…” -virsi, mutta liian myöhään on liian myöhään…

    Reply
  • 12.9.2017 at 23:04
    Permalink

    Se on julistettava Suomeen POIKKEUSTILA ELI HÄTÄTILA!
    Liitytään Unkarin/Puolan ja muiden matuaaltoa vastustavien maiden klaaniin. Irti EU:sta heti. Emme suostu EU-mafian määräyksien alle!
    EMME SUOSTU EU-N TAAKANJAKOON.
    Merkel on kutsunut Saksaan ja Eurooppaan matut, eli pitäköön hyvänään. Enhän minäkään kutsu vieraitani naapuriin.
    RAJAT KIINNI JA RAJAVALVONTA!
    Matut ulos Suomesta heti. Jos ei vapaaehtoisesti, niin sallittakoon väkivalta poliisien toiminnassa ja kaikki tarvittavat keinot aseista kaasuihin. Lennolle vietäessä huumattava rauhoittavilla tai unilääkkeillä raudoitetut tai/nippusiteillä sidotut karkoitettavat, etteivät ole vaaraksi muille koneessa oleville. On turhaa taistella ihmisten kanssa, jotka eivät osaa käyttäytyä ihmisten tavalla.Ja asettaa poliisit ja lentohenkilökunta vaaraan, kun keinot kerran on.
    Ja vielä: Vaipat jokaiselle karkoitettavalle, ettei tule mahdollisuutta taas ulosteleikkeihin. Eli wc-käyntejä ei tarvita kun varataan tarpeeksi suuret vaipat. Niin, joutuvathan suomalaiset vanhuksetkin virumaan pissa-kakkavaipoissaan kun kaikki rahat haaskataan turviksiin.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.