Kymmenillä kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneilla riskiluokitus – ”Ovat osoittaneet radikalisoitumisen merkkejä”

KRP:n päällikkö Robin Lardot kertoo että KRP on antanut riskiluokituksen kymmenille kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille. Riskiluokitus tarkoittaa että henkilö nähdään mahdollisena turvallisuusriskinä.

-Riskihenkilöitä on kuitenkin alle sata. Lisäksi on sellaisia henkilöitä, joiden riskiluokitus vaatii tarkempaa analyysiä.

Riskihenkilöt ovat sellaisia jotka ovat turvapaikkaprosessin aikana syyllistyneet väkivaltarikoksiin tai ovat osoittaneet radikalisoitumisen merkkejä. Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita, maastapoistamiskelpoisia tapauksia on Suomessa tällä hetkellä noin 1400.

Asiasta kertoi alunperin sanomalehti Keskisuomalainen, mutta kello 13:30 artikkelia ei enää löytynyt KSML:n sivuilta.

Lähde: Kaleva, KSML

5 thoughts on “Kymmenillä kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneilla riskiluokitus – ”Ovat osoittaneet radikalisoitumisen merkkejä”

  • 10.9.2017 at 13:57
    Permalink

    Ja suvakkilutkat piilottelee näitä kodeissaan mihin myös Virheet ja vasurit kannustaa.

    Reply
  • 10.9.2017 at 14:06
    Permalink

    Pitävätkö poliitikot tätä pelleilyä kenties järkevänä??
    Lopetetaan samantien vankilat, pyörikööt kaikki vapaana, lisätään vain tarkkailua ja tiedustelua. Riittäisikö 50000 poliisia? Puolet voisi sensuroida vihapuheita netistä.

    Reply
  • 10.9.2017 at 16:28
    Permalink

    Poliisihan ehdotti etta heita voi laittaa peruskouluihin koska oppilaat ja opettajat fiksuja ettei mitaan voisi sattua..minusta heidat voisi mielummin laittaa seuraamaan eduskuntaan kun olisivat silloin super fiksujen kanssa tekemisissa tama minusta hyva idea kokeillaanko sita…

    Reply
  • 10.9.2017 at 16:49
    Permalink

    Haloo Sipilä ja Ristikko-Herätkää TEHKÄÄ JOTAIN-Muuten äänestäkää PS

    Reply
  • 10.9.2017 at 20:34
    Permalink

    Mitä hyötyä näistä luokitteluista on jos ne ei johda minkäänlaisiin toimenpiteisiin?

    -Ei mitään.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.