Pakolainen raiskasi suomalaisnaisen Roomassa

Humanitäärisin perustein Italiassa oleileva pakolainen raiskasi 20 vuotiaan suomalaisen lastenhoitajan viime viikonloppuna Rooman keskustassa. Epäilty on 22 vuotias bangladeshilainen ja poliisi onnistui pidättämään hänet tuntien sisällä tapahtuneesta.

Mies löi naista kivellä, uhkasi tappaa ja raiskasi. Raiskauksen jälkeen epäilty ryösti naiselta 40 euroa ja pakeni. Uhri huusi apua ja pyysi miestä lopettamaan. Kukaan ei auttanut vaikka esimerkiksi läheisen talon ikkunaan tullut nainen kuuli varmasti avunhuudot.Uhri on tunnistanut miehen valokuvasta.

Rooman pormestari, populistisen ”Viiden tähden liikkeen” jäsen Virginia Raggi on todennut ettei Roomassa suvaita minkäänlaista väkivaltaa.

Alkuvuodesta Italiaan on tullut noin 7000 pakolaista päivässä.

Lähde: IS, The Guardian

3 thoughts on “Pakolainen raiskasi suomalaisnaisen Roomassa

  • 11.9.2017 at 23:11
    Permalink

    Klassinen uksittaistapaus?

    Reply
  • 12.9.2017 at 01:22
    Permalink

    Kököömyxessä meillä ön täpänä hypätä äinä pystyyn jä hyytää hep! heppi! kun joku flirttailee matujen känssä. Mönikylddyyret on rikkäys.Ej meijllä myytä.

    Tätä tulee lisää myös Suomeen Alexin ja Käteisen sekä Orpoloisen linjalla.

    Reply
  • 12.9.2017 at 05:34
    Permalink

    Tämä alkaa olla Euroopassa arkipäivää ja kun nuo parsiitit ”kotoutuvat” kunnolla. Naiset ovat todella suuressa vaarassa joutua raiskatuiksi vaikka keskellä kirkasta päivää koska kuten valtamedia käyttää sanontaa, matuun iski “seksuaalinen hätätila”

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.