Pohjois-Korea uhkaa Yhdysvaltoja – ”P-Korean toimet tulevat aiheuttamaan U.S.A:n historian suurimman tuskan”

YK:n maanantaina hyväksymät uudet Pohjois-Korean vastaiset pakotteet saattavat tulla kalliiksi läntiselle maailmalle. Ainakin mikäli P-Korean uhoamista on uskominen. Maan YK-lähettiläs Han-Tae Song totesi ”Yhdysvallat ovat työstäneet häijyimmät kuviteltavissa olevat pakotteet.” ja uhkasi kostolla.

Song kertoi Genevessä aseistariisuntakonferenssille että ”P-Korean toimet tulevat aiheuttamaan U.S.A:n historian suurimman tuskan”.

Yhdysvaltain YK-lähettiläs Nikki Haley kertoi ettei Yhdysvallat etsi sotaa eikä P-Korea ole vielä ylittänyt pistettä josta ei ole paluuta.

Eilen hyväksytyt pakotteet lopettavat tekstiilien viennin P-Koreasta ja rajoittavat öljyn ja öljyjalosteiden kuljetuksia maahan. Yhdysvallat pitävät aseellista puuttumista edelleen mahdollisuutena ja uhkaavat katkaista taloudelliset suhteet jokaiseen maahan joka käy kauppaa P-Korean kanssa.

Lähde: AFP

4 thoughts on “Pohjois-Korea uhkaa Yhdysvaltoja – ”P-Korean toimet tulevat aiheuttamaan U.S.A:n historian suurimman tuskan”

  • 13.9.2017 at 06:15
    Permalink

    Tätä pulloposkea on enää vaikea pysäyttää. Jenkeillä on ISO ongelma johon ei ole yksiselitteistä ratkaisua. Sotilallinen uho ei tehoa. Ja teki jenkit mitä tahansa sotilaallisesti, ovat seuraukset kuitenkin kaameat koska tuon valtion on annettu vahvistua sotilallisesti vaaralliseksi vuosien myötä. En nyt ihan venäjän ja kiinaan osuutta vähättelisi koska on näiden maiden etu että on joku hullu joka pistää vielä kampoihin usa:lle. Nuo tuomitsemiset ja saarrot ovat vain teatteria.

    Reply
  • 13.9.2017 at 06:55
    Permalink

    Mitä tuo P-Korea muka pystyy tekemään?
    Samanlainen pellearmeija mikä oli Irakilla. Tuhottiin muutamassa päivässä.

    Reply
  • 13.9.2017 at 07:47
    Permalink

    Ottakaa nyt selvää ennenkuin möykkäätte . Kuka on oikea agressori ja miksi? Mitä PK:lla on mitä ’länsi’ ja Israel haluaa?

    PK löi ehdotuksen pöytään jo vuosia sitten. Ei kelpaa vieläkään. Mineraalit ja metallit kyllä kelpaisi.

    Mrx, miksi Irak miehitettiin?

    Reply
  • 13.9.2017 at 09:19
    Permalink

    Pommitukset muihin maihin vuodesta 1950:
    USA 33
    Pohjois-Korea 0
    Tutustukaa vaikkapa Laosin kymmenvuotiseen pommitukseen 1964-1973, kun USA virallisesti antoi ”kehitysapua”.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.