Katso videot Palefacen pahennusta herättäneen oopperan harjoituksista – Some-reaktiot hätkähdyttäviä: ”Koko 100 v juhla on irvokasta paskaa.”

Eilen uutisoitiin Palefacen, perussuomalaisten ja kokoomuksen nuorten Oulun paikallisjärjestöjen vasemmisto-propagandistisena pitämästä oopperasta. Palefacen kirjoittamaan oopperaan on esiintyjiksi asetettu alakouluikäisiä lapsia ja nimenomaan tämä aiheutti syvää närkästystä mainituissa poliittisissa nuorisojärjestöissä.

Esimerkiksi Oulun läänin kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Atte Syväniemi kommentoi esitystä seuraavasti:

-”Mielestäni on käsittämätöntä, että näin poliittisesti latautunutta materiaalia syötetään alakoululaisille. Oopperassa poliittinen sisältö on verhoiltu mukavan yhteisen tekemisen ja laulamisen taakse. Lapsille pitää turvata puolueeton kasvatus peruskouluissa ja antaa heille vapaus päättää oma kantansa kasvettuaan.”

Videomateriaalia esityksen harjoituksista:

Oulun ja Kainuun perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Jenna Simula oli huolissaan Suomessakin 1970-luvulla kovassa nosteessa olleen sosialismin ja kommunismin sävyistä esityksessä.

-”70-luvun peruskoulun marxilaisesta koulukokeilusta on opittava, eikä historian virheitä tule toistaa. Nyt lapset laitetaan tekemään läpeensä politisoitunutta vasemmisto-oopperaa. Keinot ovat eri, mutta oppilaiden perusoikeutta neutraaliin opetukseen rikotaan jälleen kerran”.

”Ihmepoika A”- teosta markkinoidaan osana Suomi100-juhlallisuuksia ja somessa eritysesti tämä seikka on herättänyt runsaasti kummastusta ja jopa suoranaista raivoa. Muutamissa uutista koskevissa facebook-kommenteissa paistaa voimakas harmitus asian tiimoilta:

-”En voi käsittää että tämä kaveri on millään muotoa mukana missään Suomi100v asioissa.”

-”Suomi sata ”juhla” ei ole mun juhlani, noiden räätälöimänä. En tunne omakseni äärivasureiden pakkosyöttöä aatteleen.”

-”Koko 100 v juhla on irvokasta paskaa.”

Esitys on katsottavissa täällä.

Lähde: Nykysuomi, demokraatti, ES

6 thoughts on “Katso videot Palefacen pahennusta herättäneen oopperan harjoituksista – Some-reaktiot hätkähdyttäviä: ”Koko 100 v juhla on irvokasta paskaa.”

  • 29.9.2017 at 09:35
    Permalink

    En tuosta länttänaamasta paljoa perusta mutta taisi käydä porvareiden itsetuntoon ja ironisthan tässä on että samaiset tahot valitsivat ja jakoivat läjäpäin rahaa (19 miljoonaa euroa) suomi 100 hankkeeseen jossa tämä rappari oli yksi päättäjistä. Tukea saivat mm. koodaribussi afrikkaan 30 000 kaverilleen Riku Rantalalle Startup Refugees 150 000 Woman of the World 60 000 jossa mukana nuori eduskuntaeläkeläinen Rosa Meriläinen ym. kulttuurista paskaa. Raha tuli valtiolta jossa varmaan kokoomuksellakin olisi ollut valtaa hieman katsoa perään mihin rahaa tuhlataa. Mutta tässä kävi kuin juhlarahan kanssa, vasemmistolainen ”taiteilija” otti hieman vapaan kannan aiheisiin jonka urpo orpo hyväksyi ja jälkeen päin arvosteli.

    Reply
  • 29.9.2017 at 10:30
    Permalink

    Mitähän tästä sanoisi… Millä tavalla tämä kuvaa Suomen 100 vuotista historiaa?

    Stupido oli oikeassa kun sanoi aikoinaan että Suomi-100 vuotta juhlallisuuksissa päästään eroon perinteisestä isänmaallisuudesta ja pöntyksestä. Ja että sielä on ”kaikkea kivaa”.

    Jos minä olisin tuo lihava opettaja niin tuntisin suurta myötähäpeää siitä että manipuloin nuoria ihmisen alkuja tuhoamaan Suomen ja alistamaan suomalaisia.

    Tämä on ihan yhtä suuri puhallus kuin Rikun ja Tuomaksen ”Kaarnavene”.

    Reply
  • 29.9.2017 at 11:04
    Permalink

    Kumpikohan on vaikuttanut kumpaan? Pohjois-Korea vs suomalia? Hmmmm.. Molemmat samaa aivopesua ylhäältä alas ja enemmistö nielee kaiken. LOL

    Reply
  • 29.9.2017 at 17:32
    Permalink

    Ihmepoika A olikin tyttö.Nykypäivänä ei siis mikään yllätys.

    Reply
  • 30.9.2017 at 00:04
    Permalink

    Hyvä pallinaama, lisää tätä niin saadaan Suomessakin asiat taas kondikseen! Ei tän maan touhussa ole enää hivenenkään vertaa järkeä, päättäjät istuu kuset vaipoissa omien herrojensa sätkynukkeina ja maa on myyty! Hävettää olla SUOMALAINEN.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.