Jälleen uusi raiskaussyytös Roman Polanskia vastaan – Uhrina 15 vuotias malli

Roman Polanskia, 84, vastaan on jälleen asetettu syytöksiä alaikäisen raiskauksesta. Renate Langer on neljäs nainen  joka julkisesti syyttää Polanskia raiskauksesta.

Langerin mukaan r******s tapahtui tämän työskennellessä Münchenissä mallina 1970-luvulla. Langer kertoo matkustaneensa Polanskin kanssa Gstaadin kylään jossa r******s tapahtui. Nyt 61 vuotias nainen päätti kertoa kohtalostaan kaikkien näiden vuosien jälkeen nyt, kun muitakin tapauksia on ilmennyt ja hänen vanhempansa ovat kuolleet.

Vuonna 1977 Polanski tunnusti raiskanneensa 13 vuotiaan Samantha Geimerin, mutta pakeni maasta ennen tuomion täytäntöönpanoa.

Polanski sai Oscarin vuoden 2002 holokausti-draamastaan ”Pianisti”. Polanskin elokuvaura on kukoistanut tämän paettua tuomiotaan Ranskaan missä hänet on asetettu ikonin asemaan elokuviensa ja useiden palkintojensa vuoksi.

Lähde: AFP

 

2 thoughts on “Jälleen uusi raiskaussyytös Roman Polanskia vastaan – Uhrina 15 vuotias malli

  • 4.10.2017 at 22:53
    Permalink

    Tämä kuuluu Polanskin edustaman (((kansanryhmän))) kulttuuriin. Arvauksia mitä porukkaa tämä holoholo elokuvasta palkittu raiskaaja edustaa?

    -Aivan.

    Reply
  • 5.10.2017 at 00:54
    Permalink

    …ja hollywoodin tähdet kohta itku kurkussa puolustelemassa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.