Huumekuskit suhailleet liikenteessä Etelä-Pohjanmaalla

Keskiviikkona iltapäivällä klo 16 aikaan poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Seinäjoen Rengastiellä. Kuljettajana toiminut, yksin matkassa ollut, lapualainen 27-vuotias mieshenkilö puhalsi nollat, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Poliisi otti miehen kiinni ja kuljetti Seinäjoen terveyskeskukseen verikokeisiin ja kliinisiin testeihin. Poliisi suoritti myös epäillyn autoon paikanetsinnän. Poliisi otti haltuun autosta mm. huumausaineita, huumaavia lääkkeitä, kasvuhormoneja, sähkölamauttimen, teräaseen sekä patruunoita. Poliisi määräsi epäillyn väliaikaiseen ajokieltoon ja otti hänen ajokortin poliisin haltuun. Poliisi suoritti myös kotietsinnän epäillyn asuntoon, josta löytyi mm. huumaavia lääkeaineita ja kaasusumutin. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa rikosnimikkeillä rattijuopumus, huumausainerikos, lievä-ampuma-aserikos ja vaarallisen esineen hallussapito.

Keskiviikkona illalla klo 20 aikaan Verkatehtaantiellä Seinäjoella poliisipartio pysäytti mopolla matkassa olleen paikkakuntalaisen 43-vuotiaan mieshenkilön. Puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Epäillyn käyttämään mopoon suoritetussa paikanetsinnässä poliisi löysi huumausaineiksi epäiltyjä tabletteja. Poliisi otti miehen kiinni ja kuljetti Seinäjoen terveyskeskukseen verikokeisiin ja kliinisiin testeihin. Tämän jälkeen epäillyn matka jatkui Seinäjoen poliisivankilaan. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Keskiviikkona ennen puolta yötä poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Alajärven Paalijärventiellä. Kuljettajana toiminut paikkakuntalainen 29-vuotias mieshenkilö puhalsi nollat, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Autossa oli matkustajana kaksi paikkakuntalaista alle 30-vuotiasta mieshenkilöä. Suoritetuissa henkilötarkistuksissa poliisi löysi toisen matkustajan sukasta epäiltyä huumausainetta. Ko. henkilöautoon suoritetussa paikanetsinnässä poliisi löysi huumaavia lääkeaineita ja huumausaineiden käyttövälineitä. Poliisi otti autoa kuljettaneen mieshenkilön kiinni ja kuljetti verikokeisiin ja kliinisiin testeihin Alajärvelle. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa rikosnimikkeillä rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos.

Lähde: Poliisi

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.