Poliisi löytänyt murhatun reportterin ruumiinosia muovipusseissa

Tanskan poliisi on ruotsalaisreportterin murhatutkimuksissaan löytänyt merestä henkirikoksen uhriksi joutuneen reportteri Kim Wallin ruumiinosia. Sukeltajat löysivät muovipusseihin sullottuna Wallin pään, jalat, vaatteet sekä veitsen. Ruumiinosien ja tavaroiden lisäksi pusseihin oli laitettu painavia teräskappaleita varmistamaan pussien uppoaminen.

Wall nähtiin hengissä viimeksi 10 elokuuta 2017, tämän matkustettua tapaamaan tanskalaista keksijää, sittemmin murhasta syytettyä Peter Madsenia. Wallin kädetön, päätön ja jalaton torso ajelehti rantaan 12 päivää reportterin ja Madsenin tapaamisen jälkeen.

Kappaleet löytyivät läheltä paikkaa mistä torsokin löytyi. Ainoastaan uhrin kädet ovat edelleen kadoksissa. Kuolinsyyntutkinta on vielä kesken mutta alustavien tutkimusten mukaan uhrin päässä ei ollut murtumia tai muita jälkiä iskuista. Madsen on kertonut Kööpenhaminan oikeudelle että Wall kuoli tapaturmaisesti lyöden päänsä Madsenin rakentaman sukellusveneen painavaan luukkuun, mutta viranomaisten kertomuksen mukaan uhrin yläruumiissa oli yhteensä 15 veitseniskusta tullutta haavaa. Oikeudenkäynti jatkuu 31 lokakuuta.

Lähde: The Guardian

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.