Maailmanloppu tulee…Taas – Asialla sama ”planeetta X” ja airuena syyskuun maailmanlopun ennustuksesta tuttu David Meade

Nykysuomi uutisoi 19.9 maailmanlopun tulosta 23.9. Kuten voimme huomata, maailmanloppu jäi tulematta ja elämä jatkuu samaan rataan kuin ennenkin. Syyskuun maailmanlopun ennustuksesta tuttu kristillinen numerologi David Meade on hyvä esimerkki tästä. Hänellä nimittäin on uusi ennustus takataskussaan.

Hänen mukaansa planeetta X, tai tuttavallisemmin ”Nibiru” todella on matkalla kohti maapalloa mutta se ei kuulemma tuhoa koko planeettaa, ainoastaan kolmanneksen. Meade kertoo maailman ajautuvan raamatusta tuttuun seitsemän vuoden koettelemuksien aikaan, jonka osana Nibiru saapuu. Lisääntyvät auringonpurkaukset kuulemma edeltävät Nibirun tuloa. Sähköverkko kaatuu ja kaaos leviää ympäri maapallon.

Meade irtisanoutuu aiemmasta ennustuksesta väittäen että sanat oli laitettu hänen suuhunsa ja ettei hän ole koskaan ollut sitä mieltä että maailma tuhoutuisi 23.9.2017. Nytkin hän kertoo ettei maailma sinänsä tule tuhoutumaan vaan maailma, kuten me sen tunnemme, lakkaa olemasta.

Tällä kertaa Meaden tuomat uutiset eivät kuitenkaan ole pelkästään pahoja… Seitsemän vuoden koettelemuksien jälkeen, alkaa kuulemma ”tuhannen vuoden rauhan aika”. Sitä ennen kuitenkin joudumme näkemään ”taivaallisen sodan” maan päällä kun Antikristus nousee esiin ”New world orderista”, eli salaliittoteorioitsijoiden lempilapsesta Uudesta maailmanjärjestyksestä.

Nasa on systemaattisesti torpannut kaikki väitteet Nibirun olemassaolosta. Se kertoo että mikäli kyseinen planeetta olisi olemassa, oltaisiin sitä seurattu jo ainakin vuosikymmenen ajan ja että se olisi jo nyt nähtävissä myös paljaalla silmällä. Näin ei kuitenkaan ole tapahtunut mutta uskallatko ottaa riskin?

Lähde: Russia Today

3 thoughts on “Maailmanloppu tulee…Taas – Asialla sama ”planeetta X” ja airuena syyskuun maailmanlopun ennustuksesta tuttu David Meade

 • 10.10.2017 at 10:51
  Permalink

  ”Lisääntyvät auringonpurkaukset kuulemma edeltävät Nibirun tuloa.”

  Ja mitenkä se aurinko nyt muka rupeis enteilemään moisen planeetan tuloa. Tarinan planeetta on ilmeisesti Mars – Maa koko luokkaa, joten jostain Jupiterin takaa se tuskin paljoo Aurinkoa hetkauttaa.

  Reply
 • 29.11.2017 at 12:28
  Permalink

  Nasa kenties voi tietää asioita oikein, mutta jos kysymyksessä on ”yhteiskuntarauhan” säilyttäminen maailman laajuisesti, silloin sekin tanssii Yhdysvaltain presidentin ja hallituksen pillin tahtiin.
  Raamatun Ilmestyskirjassa viitataan, tämän kaltaisiin tapahtumiin aivan tarpeeksi selvin sanankääntein. Mutta sehän on taas ns. uskovaisten ”puhetta”, johon ei nykyajan tieteellisiin tutkimuksiin ja oletuksiin pohjautuvat yhteiskunnat tunnusta kuin ei enää kirkkokaan tunnusta Raamatun Sanaa, vaan papit, jotka eivät ole kuin ihmisiä, joka kuulemma on erehtyväinen – noudata tai edes allekirjoita tuon paksun Kirjan pääperiaatteita ja lähtökohtaisia totuuksia, jotka ovat säilyneet muuttumattomina vielä 1900-luvun loppuvuosikymmenille saakka.
  Niin ”helppoa” maailmanloppua ei tule, että ihmiskunta kuolisi, jonkun planeetan iskeytyessä maahan, vaan pikemminkin tulevat ja väistämättömät sodat tulevat raatelemaan Eurooppaakin jo vain senkin vuoksi, että olemme saaneet olla täällä 70-vuotta rauhassa ilman suuria verenvuodatuksia. Nyt vain käy ja on käymässä kuten aina ihmiskunnan historiassa. Silloin kun olemme saaneet nauttia hyvinvoinnista ja yhteiskunnista Euroopassa, jossa on ollut yhteiskuntarauha. On ihmisellä tapana ”kyllästyä” hyviin päiviinsä ikävystyen kun ei ole ”mitään tekemistä” ja viime sodan sukupolvet ovat jo sodan kokeneena suunnilleen manan mailla, silloin ”uudet” sukupolvet alkavat tyhmäilemään ja elintasoisesti vatsa täynnä päästämään yläpäästään aivopieruja genderöineen, homosteluineen ja tietenkin monikulttuurisuus -hömppäineen, jossa ihannoidaan avoimesti kivikautista kulttuuria ja ns. uskontoa, joka vie Euroopan tuon kehittyneen mantereen kaikilla elämänaloilla niin fyysisesti kuin henkisesti heittäen sen romukoppaan tavoitteena mukamas ikuinen rauha ja joku maaginen ”yhteisymmärrýs” täysin erilaisten ihmisten kesken, jossa toinen osapuoli ei edes ajattele koskaan muutoin kuin sodassa alas lyötynä hyväksyä länsimaiset tavat, kulttuurin, uskonnon ja ihmiskäsityksen aina naisen asemasta yhteiskunnassa lähtien mkl. lasten kohtelu.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *