Turun puukotuksesta epäilty määrättiin mielentilatutkimukseen

8

Abderrahman Bouanane on määrätty mielentilatutkimukseen, uutisoi Helsingin Sanomat. Lehden mukaan tutkimusta pyysi miehen puolustus.

Abderrahman Bouananea epäillään kahdesta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta ja kahdeksasta murhan yrityksestä. Hän on myöntänyt puukottaneensa kymmentä ihmistä elokuussa Turun keskustassa.

Poliisi arvioi, että Bouanane ei ole toiminut osana laajempaa ryhmää. Poliisilla on hallussaan miehen kirjoittama manifesti ja video, jolla hän lausuu manifestiaan ääneen. Manifestin sisällöstä ei ole kerrottu julkisuuteen mitään.

Lähde: HS

8 KOMMENTIT

  1. Poliisin arvio on väärä. Hän on osa äärijärjestöä nimeltä islam. Hänen kaltaisiaan on miljoonia ympäri maapalloa.

  2. HYVIN mielenkiintoinen ja vaativa tulee olemaan tuo psykiatrin työ.

    Tietojen luotettava saaminen lapsuudesta, nuoruudesta – tulkkien ja kääntäjien avustuksella ja etenkin niiden luotettavuuden arvio jne. Onneksi tulkit ja todistelijat eivät tiedä, kuinka tutkimusta tehdään ja mitä oikeasti halutaan tietää. Ellei sitten ole tehty tilaustyötä?

    Haluaisin oll kärpäsenä katossa, kun itsekin olen muutaman tällaisen tutkimuksen joskus aikoinani tehnyt.

  3. Kaikki muslimit on mielenvikaisia eli tämän tutkimuksen tarkoitus on ainoastaan pienentää tuomiota. Suomen poliittinen poliisi ja ”oikeus”laitos jälleen näyttävät kenen asialla touhuilevat…

  4. Veikkaan että todetaan täyshulluksi, muuta kk mielisairaalassa ja turvapaikka päälle koska ei tule toimeen jos karkoitetaan.Kaikki hyvin ja hyvä ohje muille hylsyn saaneille miten toimia.

  5. Aina kun tämmöisissä tapauksissa tulee mielentilatutkimus, anturit värähtää ja laittaa pohtimaan mahdollista false flagia.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.