Antifasistit lietsovat joukkojaan – Tampereella viikon päästä ääriliikkeiden yhteenotto?

22

Pohjoismainen vastarintaliike marssii sananvapauden puolesta Tampereella ensi viikon lauantaina 21. lokakuuta. Ainakin vastarintaliikkeen tapahtumaa vastustavien antifasistinen etukäteistietojen mukaan myös katupartiojärjestö Soldiers Of Odin sekä Suomen Sisun Etelä-Pohjanmaan piirijärjestö ovat ilmoittaneet tulevansa tukemaan PVL:n marssia.

Tapahtumaa protestoimaan ja vastustamaan on kutsuttu mielenosoitus nimeltään ”Koko Tampere vihaa natseja”. Mielenosoitusta koolle kutsuvat antifasistit julistavat: ”Emme suvaitse natsien sananvapautta, koska emme suvaitse natseille mitään vapautta.”

Siinä missä vastarintaliike ilmoittaa omasta tapahtumastaan maltillisesti, antifasistien tapahtumaa markkinoidaan erittäin aggressiivisesti. Tapahtumaa mainostavia julisteita ja tarroja on liimailtu sinne sun tänne. Materiaalin piirretyssä kuvassa on vihaisen näköisiä naamioituja ihmisiä, joista ainakin yhden kädessä on ison jakoavaimen näköinen esine.

Antifasistien tapahtuman internet-sivulla kehotetaan osallistujia uhmaamaan lakia ja taistelemaan fasismia vastaan myös asuinalueilla, kouluissa ja työpaikoilla:

On alettava irtautua porvarivaltion ja porvarimedian asettamista raameista, ja osoitettava valmiutta rikkoa porvarillista laillisuutta ja hyväksyttävyyttä vastaan. Fasisminvastainen taistelu on alusta lähtien konkreettisesti luokkataistelua. Natsien elintilaa on alettava rajoittamaan työväenluokan naapurustoista lähtien, kortteli korttelilta. Tärkeitä taistelukenttiä ovat myös työpaikat ja oppilaitokset.”

Lisäksi sivulla flirttaillaan avoimesti väkivallalla:

”Torjukaamme natsimarssi sorrettujen ylivoimalla. Hylätkää illuusiot ja valmistautukaa taisteluun, joka saa PVL:n toivomaan, ettei se olisi ikinä astunutkaan Tampereelle ja porvarit toivomaan etteivät he olisi ikinä natseja tänne päästäneet. Ei anneta natseille rauhaa, tukahdutetaan heidän toimintansa, savustetaan heidät ulos koloistaan, ja rangaistaan heitä säälimättä. Kootkaa rivit ja tuhotkaa fasistit!”

Ensi viikon lauantai tuleekin luultavasti työllistämään poliisia Tampereella, jotta väkivallalta vältyttäisiin.

Lähde: kuolemafasismille.wordpress.com

Katso myös:

Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynti lähestyy: Lue Eppu Torniaisen haastattelu

 

 

22 KOMMENTIT

 1. Mietin lähtisinkö näin pitkän matkan päästä tampereelle…nyt tiedän -lähden!

  -Lauantaina 21.10 nähdään!

 2. Noita kahta kun katsoo niin vain toinen on äärijärjestö. Toinen rakastaa maataan ja ymmärtää reliteetit.

  Siinä varmaan isoin syy sille että antifalla on kuorma-autolilinen hiekkaa vaginassa, kun eivät kykene argumentoimaan vakuuttavasti mitään Vastarintaliikkeen teesejä vääräksi tai perusteettomaksi.
  Se koviten huutaa, kuka eniten pelkää.

  Noilla tyypeillä on muutenkin hieno ideologia, joka tarvitsee tarkastelun täydellisesn tukahduttamisen vuoksi kaikenlaisen keskustelun estämisen väkivallan lietsonnalla ja viholliskuvien lietsonnalla.

  Mahtaa olla hienoa ja älyllistä keskustelua heillä keskenään kun noita naurettavia kekkereitään kasaavat.

  Eivätkä raukat edes taistele aitoa fasismia, eli korporatokratiaa vastaan mitenkään. Päinvastoin. Orjatyöllä tehty guy fawkes naamari päässä ja visalla (ne kenellä semmoinen on vielä) ostettu big mac vatsassa taistelevat fasismia vastaan siellä missä minkäänlaista fasismia ei esiinny.

  Mitenhän nuo raukat saisi ymmärtämään toimivansa juuri sen tahon likaisen työn tekijänä, jota vastaan heidän ideologiansa on oikeasti suunnattu? Siksi varmaan saavatkin rauhassa lietsoa väkivaltaa ja masinoida kampanjoitaan pohan puuttumatta.

  • Kyllä antifanttien johto tietää tasantarkkaan kenelle tämä ryhmä myyräntyötään tekee -siksi ”rivijäseneksi” otetaan vain kaikkein vähä-älyisempiä ja helposti johdateltavia idiootteja joiden älykkyys on todettu tarpeeksi alhaiseksi etteivät he ymmärrä työskentelevänsä niille joita luulevat vastustavansa. Tampereella tulemme näkemään miten läheistä yhteistyötä nämä ”systeemin vastustajat” tekevät mm.poliittisen poliisin kanssa -mennäänkö yhtä pitkälle kuin ruåtsissa missä antifan ja poliittisen poliisin yhteistyöllä vastarintaliikkeen marssi motitettiin ja saatiin pysäytettyä kokonaan?

   • Ehdottomasti juuri noin. Montahan cia/mossad myyrää tässäkin maassa häärää Lipposen ja kaverien suostumuksella juuri masinoimassa hyödyllisiä hölmöjä toimimaan kaikkien etua vastaan?

    Ruotsi on jo oma lukunsa. Poliisi on niin hiessä matujen kanssa että tekee mitä tahansa jos voi toimia niitä vastaan ketkä puhkovat kuplaa. Unohtamatta tietty mainitsemiasi asioita.

    Suomessakin somepolpo Taponen oli muutama vuosi sitten Steen1 kanssa kertomassa kuinka ei ole mitään etnojengejä sen jälkeen kun etnojengit olivat piesseet suomalaisia. Steen1 kuitenkin räpäti räppää 100% vihasta ja väkivallasta mm kyttiä kohtaan, joten ilmeisesti millään muulla kuin vierasperäisen väkivallan valkopesulla ei ole mitään väliä.

    Jos joku tahtoisi lyödä minua vesurilla niin kovasti että tekee kokonaisen levyn siitä,ei hän olisi ehkä kovin mieluisa vaihtoehto kenen kanssa esiintyä telievisionissa. Steenillä on loistavia biisejå mm Varoitus, toinen varoitus, ajan henki etc. Sitten alkoi vissiin psyyke leviämään käsiin tai jotain ja kaikesta tuli natsia ja raiskaa suomalaisetkin.

 3. Antifan idiootit hyökkäävät vastarintaliikkeen kimppuun ja media toitottaa: Väkivaltaiset äärioikeistolaiset taas riehuvat!

  • Pieni korjaus: Antifantit hyökkäävät marssijoiden kimppuun, pvl:n jäsenet ottavat pari askelta antifantteja kohti kilpimuurilla itseään suojaten. Sen jälkeen poliisi hyökkää pvl:ää vastaan pamputtaen ja pidättää sen jäseniä. Sen jälkeen media hehkuttaa miten natsit hyökkäsivät ”vastamielenosoittajia” (ei siis väkivaltaisia vasemmistoianarkisteja) vastaan ja poliisin oli pakko käyttää voimakeinoja heidän taltuttamiseksi. Lopuksi Antti Rinne pöyristyy natsiväkivallasta, kuten pvl:n poliittisesta manifestista.

   • Tarvitaan paljon suoraa SENSUROIMATONTA kuvaa lähettäviä striimaajia paikalle niin polpon ja antifan yhteistoiminta vaikeutuu huomattavasti.

 4. Nämä takkutukat ja anttifantit voivat jäädä krapuloissaan heti kerralla kotiinsa. Sillä marssille osallistuu paljon tavallisia ihmisiä, myös eduskuntapuolueista, jotka ovat huolissaan Suomen sananvapaudesta.

  Niin että tapelkaa vaikka keskenänne mutta pysykää poissa. Teillä ei ole mitään järkevää sanottavaa eikä teillä ole vaihtoehtoista agendaa. Ainoa minkä saatte aikaiseksi on se että öykkäröintinne johdosta joku täysin sivullinen joutuu mielivaltaisen kohtelunne uhriksi.

  Jos takkutukkia niin kismittää nämä kansallisssosialistit niin sopikaa keskenänne ”Koska ja missä”. Sen jälkeen kenttä on siltä osin selvä.

 5. Hitto vie, ja minä olen toisella puolen maailmaa – muslimimaassa – ”työssä”.

  Muutoin saattaisin hyvinkin olla Tmpereella. Pumpulienkeleitä ja mitä muuta Tmpereellä nyt lieneekään. Niinjajoo, Vastakkaisen mielipiteen omaavien teurastamista haluavia.

  Ajatelkaapa nyt, millaiseksi suomelia on noiden ”neekerinhalaajien” agitaattoreiden toimesta muuttunut / muuttumassa!

  Nämä Perustuslain turvaamien oikeuksien raiskaajat tarvitsisivat sen heinäseipään juuri sinne ja vielä tappeineen.

 6. Haiskahtaa pahasti antifan vihapuheelta Suomen kansaa vastaan.
  Sananvainoa ja toisinajattelijoiden terrorisointia.
  Kiihotusta väkivaltaan ja luokkasotaan, yllytystä kapinaan yleisen rauhan ja laillisen järjestyksen tuhoamiseksi.

  Jos jossakin on SUPOlle töitä ja karhukoplalle aihe mennä karmit kaulassa ottamaan agitaattorit, provokaattorit, anarkistihuligaanit ja wannabe-terroristit ennaltaehkäisevästi talteen niin antifa antaa siihen yllinkyllin syitä.
  Polpoa ja vihapoliiseja ei kannata päästää sekaantumaan operaatioon, antifalla on vasikoita ja vinkkihenkilöitä ihan tarpeeksi.

 7. Isot kapitalistiset säätiöt rahoittavat ANTIFA:aa ainakin USA:ssa, jossa liike on rajusti radikalisoitunut ja monet tahot pitävät sitä terroristijärjestönä. Liike tekee USA:ssa yhteistyötä ääri-islamistien, kuten ISIS-liikkeen kanssa ja ANTIFA:n aktiiveja on käynyt Lähi-Idässä kouluttautumassa aseelliseen terrorismiin. Liikkeellä on USA:ssa myös yhteyksiä raakaan latino-rikollisjärjestöön nimeltä MS-13.
  Ei ole mitään syytä olettaa, etteikö liike olisi Suomessakin valmis aivan äärimmäisin keinoihin ajaakseen asiaansa. Sen on helppo rekrytoida jäsenikseen niitä, jotka globalistinen uusliberalistinen talousjärjestelmä on pudottanut rattailtaan ja joilla ei kuitenkaan järki riitä ymmärtämään sitä, että viime kädessä ne samat globalistiset tahot käyttävät ANTIFAA katutason nyrkkinään epävakauttaakseen kansallisvaltioita, jotta ne olisivat helppoja saaliita ylikansalliselle pääomalle ja sen mielimälle kontrollikoneistolle. ANTIFA:n jäsenet ovat siis niitä maailmanhistoriassa silloin tällöin esiintyviä hyödyllisiä idiootteja ja tavallaan sukua niille idiooteille, jotka auttoivat Leninin ja bolshevikit valtaan Venäjällä vuonna 1917 eli tasan 100 vuotta sitten.

  Kypärä on ehdoton varuste 21.10.

 8. Aivan suora kysymys Suomen poliisin johdolle ja johtaville poliittisille toimijoille sisäministeriössä:

  Koska ryhdytty ottamaan vakavasti tämän suuren uhan siviiliväestölle ja kitkette takkutukka-anttifantti-anarkistit juurineen pois?

 9. Nuo takkutukkaiset kannabishörhöt ovat kuin Khat huumetta pureskelvia somaleja. Se viimeinekin järjenvalo sammuu kun huumepäissään ovat kuin jossain viha transsissa ja noita ei pysäytä kuin kumiluodit. Mutta on valitettavaa että poliisin puolelta tämäkin on sitä parempaa väkivaltaa ja saavat hillua ja särkeä paikkoja. Myös johtavat poliitikot ymmärtävät näitä, joten vastapuoli on heikoilla.

   • No tuo oli ehkä ajattelmaton vertaus ja olen kuullut että tämä luonnontuote paremminkin rauhoittaa, joten jotain muuta kait nuo vasemmistoterroristit ”nauttii” Ehkä jotain sekäkäyttäjiä, viinaa,lääkkeitä ym.hulluksi tekeviä ”nautintoaineita”

 10. Ns. äärioikeisto jota natseiksi kutsutaan EI uhkaa ketään.
  Nämä sekopäiset Antifan porukat sen sijaan todistetusti UHKAAVAT kansalaisia jotka osoittavat laillisesti mieltään täysin rauhanomaisesti.
  Mikä näitä vassariroistoja vaivaa? Keksimällä keksivät itselleen uhrin jota vastaan hyökätä.

 11. Mikähän mahtaa olla marssin käyntinopeus ja kokonaiskesto? Pystyykö siihen osallistumaan myös perheen selkävikainen ja hidaskulkuinen jäsen, vai löytyykö joku turvallinen paikka jossa tällainen perheenjäsen voi marrsin ajan odottaa muita perheenjäseniä?

 12. Ehkä maamme turhin ”järjestö”, antifasistit!
  Järkevää vastustaa jotain mitä ei koko maassa edes ole olemassa!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.