Sebastian Kurz otti kultaa Itävallan vaaleissa

5

Itävallan seuraavaksi liittokansleriksi on varmistumassa Sebastian Kurz, näillä näkymin ÖVP on saamassa 62 paikkaa ja 31,6 prosenttia äänistä.

Istuvan liittokanslerin Christian Kernin sosiaalidemokraattien SPÖ paikka näyttäisi olevan toisena tai kolmentena. Vihreille vaalit ovat painajainen. Tiputus 8,6%, kun äänistä on laskettu jo 91%.

5 KOMMENTIT

  1. Erittäin hieno vaalitulos.Itävallassa on palattu järjen tielle ja sekin on hienoa että suvakkeja ahdistaa.

  2. Ihana päivä! Ihmeellisen fantastisen ihanaa! Humaanius, realismi ja järki alkaa voittaamaan sairaan, mielenvikaisen ja sivistysvihamielisen Viher-Stalinistisen linjan kautta euroopan.

    Viherstallarit tungetaan sinne näyttävästi sinne minne kuuluvatkin, vaarallisten ja ihmisvihamielisten psykoottisten ideologioiden romukoppaan.

  3. Älkää vielä juhliko! Saattaa olla Troijan hevonen; Sorosin kaveri. Odotellaan hallituksen kokoonpanoa sekä sen noudattamaa politiikkaa…

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.