Kuorma-auto ajautui jokeen Lieksassa – Kuljettaja pelastui hyppäämällä ennen veteen vajoamista

0

Torstaina klo 10.00 Lieksassa Jokikadulla kiinteistön sadevesiviemäreitä puhdistamassa ollut työntekijä oli lähtenyt siirtämään kuorma-autoa kevyenliikenteen väylää pitkin ensin peruuttamalla tarkoituksenaan siirtyä rakennuksen toiselle puolelle. Peruuttamisen jälkeen eteenpäin liikkeelle lähteneen kuorma-auton renkaat olivat alkaneet sutimaan mäestä ja märästä kelistä johtuen.

Kuljettaja oli yrittänyt hieman peruuttaa, jolloin kuorma.-auton perä oli nytkähtänyt ja kevyenliikenteenväylä oli sortunut takarenkaiden alla seurauksella, että vesilastissa ollut kuorma-auto oli valunut Lieksanjokeen.

Kuljettaja oli ehtinyt hypätä pois kyydistä ennen veteen vajoamista.

Muita alueen poliisiuutisia

Torstaina klo 21.30 Outokummussa Kiisukadulla epäillään henkilöauton kuljettajan autoilleen alkoholin vaikutuksen alaisena. Epäilty rattijuopumus tuli ilmi partion pitämässä puhallusratsiassa .

37-vuotiaan outokumpulaismiehen puhallustulos oli 0.96 promillea.

__________________

Perjantaina klo 1.55 Utrantiellä Joensuun Rantakylässä liikennevalvonnan yhteydessä pysäytetyn henkilöauton kuljettaja puhalsi alkometriin reilusti törkeän rattijuopumusrajan ylittävän tuloksen 2.10 promillea. Henkilöautoa kuljettaneen 41-vuotiaan joensuulaisnaisen ajokortti otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisi pyytää tiistaina 17.10 klo 17.05 Joensuussa Nurmeksentiellä Jukolanportin pihasta Nurmeksentielle kääntyneen valkoisen katumaasturin kuljettajaa ilmoittautumaan poliisipäivystykseen p 029 541 532 klo 8-16.15 tai numeron ollessa varattuna sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Ko. valkoisen maasturin kuljettaja oli Jukolanportin pihasta Nurmeksentielle kääntyessään ajanut täpärästi kevyenliikenteenväylää pitkin ajaneen polkupyöräilijän edestä. Törmäykseltä oli vältytty pyöräilijän jarrutettua voimakkaasti, mutta pyöräilijä oli äkkijarrutuksesta johtuen kaatunut ja loukannut itseään. Myös hänen polkupyöränsä oli vaurioitunut.

Myös tapauksen silminnäkijähavainnoista pyydetään ilmoittamaan poliisille.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.