Useita loukkaantunut veitsi-iskussa Münchenissä

3

Toistaiseksi tunnistamaton veitsimies on iskenyt Münchenin keskustassa. Poliisin tietojen mukaan epäilty on yhä vapaana ja loukkaantuineita on useita.

Päivitys klo 11:40 – Viranomaiset eivät vielä osaa sanoa teon motiiveista mitään, mutta kehoittavat paikallisia pysymään kodeissaan.

Epäilty on noin 40 vuotias ja kantaa mukanaan reppua.

Päivitys klo 11:44 – Münchenin poliisi pyytää ihmisiä välttämään ”tarpeetonta spekulointia” ja odottamaan virallisia tiedotteita. Viranomaisten mukaan uhrit eivät ole saaneet hengenvaarallisia vammoja.

Päivitys klo 11:58 – Münchenin pelastuslaitoksen mukaan haavoittuneita on yhteensä viisi ja eivätkä yhdenkään vammat ole hengenvaarallisia. Poliisi kertoo sivullisten tietojen epäillyn pakosuunnasta olevan ristiriitaisia.

Paikallinen poliisi tiedottaa asiasta lisää tilanteen kehittyessä.

Lähde: RT

3 KOMMENTIT

  1. Aivan ihanaa kulttuuria, hienoa, että myös Suomi ja suomalaiset saavat ihanasta i-kulttuurista osansa. Saksa on osansa ansainnut, kuinka voi olla niin typerä kansa, että äänestää Merkhelliä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.