Useita loukkaantunut veitsi-iskussa Münchenissä

3
Mainos

Toistaiseksi tunnistamaton veitsimies on iskenyt Münchenin keskustassa. Poliisin tietojen mukaan epäilty on yhä vapaana ja loukkaantuineita on useita.

Päivitys klo 11:40 – Viranomaiset eivät vielä osaa sanoa teon motiiveista mitään, mutta kehoittavat paikallisia pysymään kodeissaan.

Epäilty on noin 40 vuotias ja kantaa mukanaan reppua.

Päivitys klo 11:44 – Münchenin poliisi pyytää ihmisiä välttämään ”tarpeetonta spekulointia” ja odottamaan virallisia tiedotteita. Viranomaisten mukaan uhrit eivät ole saaneet hengenvaarallisia vammoja.

Päivitys klo 11:58 – Münchenin pelastuslaitoksen mukaan haavoittuneita on yhteensä viisi ja eivätkä yhdenkään vammat ole hengenvaarallisia. Poliisi kertoo sivullisten tietojen epäillyn pakosuunnasta olevan ristiriitaisia.

Paikallinen poliisi tiedottaa asiasta lisää tilanteen kehittyessä.

Lähde: RT

Mainos

3 KOMMENTIT

  1. Aivan ihanaa kulttuuria, hienoa, että myös Suomi ja suomalaiset saavat ihanasta i-kulttuurista osansa. Saksa on osansa ansainnut, kuinka voi olla niin typerä kansa, että äänestää Merkhelliä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.