Jussi Halla-aho: Voiko Sipilä jatkaa ministerinä?

4

Nykysuomi uutisoi aamulla, kuinka Pääministeri Juha Sipilä oli jo keväällä ollut tietoinen perussuomalaisten tulossa olevasta hajoamisesta, vaikka sen oli julkisuudessa kiistänytkin. Nyt perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ottaa asiaan kantaa Facebook-sivullaan. Halla-aho kirjoittaa:

”Suosittelen Lauri Nurmen kirjaa. Sen vähän perusteella, mitä olen nähnyt, se on asiallisesti kirjoitettu tarina siitä, mitä tapahtui. Osa haastateltavista tietysti saattaa puhua omiaan, mutta se ei ole Nurmen syytä.

Mielenkiintoisin seikka on mielestäni se, että perustuslain mukaan ministerin on oltava ”rehelliseksi tunnettu” Suomen kansalainen. Jos ministeri valehtelee eduskunnalle luottamusäänestyksen yhteydessä, onko hän edelleen ”rehelliseksi tunnettu”? Jos ei ole, voiko hän jatkaa ministerinä?”

Hieman myöhemmin Halla-aho otti vielä aiheeseen kantaa julkaisemalla artikkelikuvassa olevan päivityksen.

Lähde: Facebook

Katso myös:

Toimittaja väittää: Sipilä valehteli väittäessään ettei perussuomalaisten hajoamiseen valmistauduttu

4 KOMMENTIT

 1. Sipilältähän onnistuu muutetun totuuden puhuminen, letkautti jopa vitsin tästä aiheesta. Ei uskoisi uskovaiselta mieheltä että näin rankasti puhuu pehmosia. Politiikan uskottavuudelta rapisee se viimeinenkin kansan tuki. Korruptiota, oman edun tavoittelua (kokoomus poliitikot terveysbisnekseen) poliittiset nimitykset ja hyväveli järjestelmän härskiys (katainen,stubb)

 2. Kuka näitä pellejä äänestää?
  Mistä löytyisi selkärangalla varustettu Suomen etua oikeasti ajava pääministeri?
  Kuvittelin ettei Kataista huonompaa pääministeriä voi ikinä tulla. Olin väärässä!
  Toivottavasti mätä systeemi saadaan hajoitettua ja Unkarin Victor Orbanin kaltainen oikea valtiomies kehiin.
  Olisiko Halla-ahon paikka?

 3. Ei voi sipilä eikä kukaan muukaan hallituksessa suomessa on rikollinen valehteleva rosvo hallitus joka on unohtanut edustavansa kansaa näille politiikoille tärkeää on vain ja ainoastaan valta ja raha oma mielipide pitää saada läpi keinolla millä hyvänsä välittämättä muista ja lopputuloksesta edustavat vain itseänsä ja omaa ideologiaan EI KANSAA suomen kansa on se joka nauttii tai kärsii näiden herrojen päätöksistä nämä kierolaiset eivät näe metsää puilta kaikki ulos orvot risikot bernerit nerrgit pekkariset soinit sipilät jne…

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.