Odin meni väliin, kun arabit pahoinpitelivät suomalaisia Jyväskylässä – Odin putkaan, arabit jatkoivat iltaansa

Soldiers of Odin Ry Jyväskylä Support -nimisellä Facebook-sivulla kirjoitetaan seuraavasti:

”Sunnuntaina 22.10 noin klo 00:30 oli välikohtaus Jyväskylän asemakadulla suomalaisten ja matujen kanssa:

Jäsenemme huomasi Arabi miehen lyövän Suomalaista miestä kasvoihin asemakadun R-kioskin kohdalla. Jäsenemme meni tilanteeseen väliin ja koitti auttaa pahoinpidellyn miehen pois tilanteesta. Pahoinpitelijä ja hänen kaverinsa (toinen arabi) kävi päälle jolloin jäsenemme kaasutti arabeja turvasumulla torjuakseen hyökkäyksen.

Tämän jälkeen pahoinpitelijä juoksi tapahtumapaikalle tullutta suomalaista kohti ja potkaisi tätä hyppypotkulla päänalueelle. Jäsenemme meni auttamaan potkittua suomalaista ja joutui jälleen kaasuttamaan vakivaltaista hyökkääjää.

Uhrit ja jäsenemme perääntyivät Sokkarin lipanalle jolloin poliisi saapui paikalle usean yksikön voimin. Jäsenemme yritti kertoa poliisille mitä tapahtui, mutta poliisi laittoi jäsenemme maijaan ja vei yöksi putkaan! Pahoinpitelijät saivat jatkaa baari-iltaansa ja jäsenemme matkassa ollut pariskunta pakotettiin poistumaan keskustanalueelta välittömästi.

Kuulusteluissa aamulla selvisi ettei kuulustelija suostunut kirjaamaan kuulustelupöytäkirjaan tekijöiden ulkonäköön liittyviä etnisiä piirteitä. Arabi tai edes ulkomaalaisen näköinen tietoa hän ei voinut kirjata ja valitteli asiaa itsekin selvästi asiasta harmistuneena.

Jäsenen taskussa olleesta itsepuolustukseen tarkoitetusta teleskooppipampusta tuli rikossyyte ja jäsenemme joutuu käräjille siitä. Jos taskussa olisi ollut puukko, kuten matuilla tyypillisesti on, olisi asiasta kirjattu vain rikesakko. Huomioi että pampulla lyödessä ei kuole, puukolla lyödessä voi kuolla.

ELI tähän on nyt todistetusti tultu. Matut saavat pahoinpidellä ja pääsevät kuin koira veräjästä. Jos menet väliin niin joudut itse kuseen. Jos kannat oikeasti tehokkaita itsepuolustusvälineitä, joudut kuseen. Tuntomerkeiksi ei kelpaa etniset piirteet. Toivoisimme että ne kaksi pahoinpideltyä ja tapahtuman silminnäkijät ottaisivat meihin yhteyttä. Jäsenemme on valmis toimimaan todistajan roolissa oikeudessa. Tästä on pakko saada nostettua syyte tekijöitä vastaan.”

Lähde: Facebook

28 thoughts on “Odin meni väliin, kun arabit pahoinpitelivät suomalaisia Jyväskylässä – Odin putkaan, arabit jatkoivat iltaansa

 • 25.10.2017 at 11:57
  Permalink

  Suomessa menee nykyään kaikki asiat päin persettä päättäjät pitäisi saada pikaisesti vaihtoon.

  Reply
  • 1.11.2017 at 22:31
   Permalink

   Ei syy ole päättäjissä vaan työväenliikkeessä eli sosialismissa. Se on vahva aate siitä kuinka toisten kustannuksella eletään.

   Reply
 • 25.10.2017 at 12:04
  Permalink

  Kaasuttakaa seuraavalla kertaa ne kytät kans.

  Reply
 • 25.10.2017 at 12:10
  Permalink

  Kyllä niin v####### tämä poliisin touhu arabeista puhumattakaan.Ainoa järkevä tässä oli Odini,arvostan.

  Reply
 • 25.10.2017 at 12:14
  Permalink

  Ikävä sanoa mutta Suomi 100 vuotta haisee pahasti paskalakki korporaatiolle.

  Marxilainen skoude on tullut stadiin, se vetää sua hanuriin kun sä puolustit maatas. Kirjoittaa sakon keskarin juomisest ja huutaa pää punaisena mummolle joka ei antanut rahojaan ahmedille.

  Vittu että hävettää tällainen poliisilaitos. Toivottavasti aivan helvetinmoinen haittaohjelma iskee poliisin järjestelmiin ja pyyhkii pois turhan saastan.

  Ei yhtään lisärahaa tällaiselle mätälaitokselle.

  Risikko mene antamaan pillua raiskareille, sehän ei presidentinkään mukaan ole rikos.

  Reply
  • 26.10.2017 at 14:00
   Permalink

   Hyvin kommentoitu!

   Reply
 • 25.10.2017 at 12:14
  Permalink

  Mitä?!! Ei voi olla totta?!!
  Nyt yhteyttä Amnesty internationaliin (testatkaa!!) ja EU:n Strasburgin ihmisoikeustuomioistuimeen!

  Kansalaisten alkeellisia oikeuksia koskemattomuuteen poljetaan aktiivisesti poliisikaitoksen toimesta!!!
  Tämän mätäisemmäksi ei tarvitse edes mennä että se johtaisi mitä vakavimpaan.
  Poliisi on siis vielä raskaammin syyllisten penkillä kuin vima-hyökkäåjät (vierasmaalaiset) koska heillä on ylivalta ja väkivaltamonopoli.
  Kertakaikkiaan oksettavaa.

  Reply
 • 25.10.2017 at 12:48
  Permalink

  Tunkekaa ne turvasuihkeet hanuriin ja murtakaa niska enskerralla. Loppuu kerrasta ja menee vahingosta.

  Reply
 • 25.10.2017 at 12:49
  Permalink

  Jos poliisi toimii tällä tavalla kantasuomalaisia kohtaan niin täytynee todeta että poliisi on määrätty avustamaan Suomen miehitystä quislinkien käskystä.
  Hävettää suomalaisen poliisin puolesta jos poliisiorganisaatio on ohrana ja kantasuomalaisten sortaja.
  Onkin syytä kerätä varmaan talteen kaikki todistusmateriaali quislinkien vihateoista tulevia maanpetosoikeudenkäyntejä varten, muuten todisteet häviävät mystisesti kuin eduskunnan vieraslistat silppuriin.

  Reply
 • 25.10.2017 at 13:33
  Permalink

  On niiin sairasta touhua.Paskalakit ovt täysin pedofiilimatujen ja muiden neekereiden puollella.Matut saavatr raiskata ja murahata ja kytät vaan sanoo kepposteluiksi…muistakaa tämä että Suomen poliisi ei enää seiso Suomalsiten puolella. Paskalakit ovat samaa kastia näiden pedofiilien kanssa

  Reply
 • 25.10.2017 at 14:09
  Permalink

  Poliisin on luottamus mennyt jo aikoja sitten. Poliisivankila sai uuden merkityksen, kiitos Aarnio ja kumppanit.

  Reply
 • 25.10.2017 at 14:27
  Permalink

  Ei rajoja voi laittaa kiinni, ei sitä sun tätä voi muka tehdä! EU kieltää, EU määrää.
  KYLLÄ MUUTEN VOI, KUN VAAN TEKEE!
  Ja sitten ilmoitetaan komissiolle että HAISTAKAA TE VITTU, Suomi määrää itse oman maan asiat!
  Eikö olisikin ryhdikästä vaikka presidentiltä?
  Ei vaan löydy sellaista johtajaa jolla olisi ns. MUNAA!

  Reply
 • 25.10.2017 at 14:34
  Permalink

  Näiden eliitin vartijoiden eli poliisien nimet jakoon… Selkärangattomat paskat.

  Reply
 • 25.10.2017 at 16:25
  Permalink

  ..Huh,HUH..on kovaa puhetta,,ei kait tuolla saada asioita paremmaksi,,kaikkien pitäis nyt nostaa ÄLÄ-MÖLY PÄÄMINISTERIN RÖTÖKSISTÄ=SUORAAN VALEHTELUSTA PERLAMENTISSA,TÄYSISTUNNOSSA,JA VAATIA…VAATIMALLA VAATIA SIPILÄ EROTETTAVAKSI..Kanervan ile menetti ministerin virkansa kun”muisti väärin eduskunnassa tyttöasiat.”.mielestäni,Kanervan”unohdus on inhimillistä,saahan syytettykin puolustaa itseään,jopa valehtelemalla oikeudessa..SE TOSIAAN ON LUVALLISTA.PERUSTUSLAIN MUKAAN.EPÄILTY JA SYYTETTY SAA MUUTTAA KERTOMUSTAAN MITEN MONTAKERTAA TAHANSA,KUN PUOLUSTAA ITSEÄÄN..SIITÄ EI VOIDA EDES SYYTTÄÄ..OTTAKAAAS TÄSTÄ..tämä on laki…SANOS KEKKONEN..PERKELEEN TUNARI…(..onkhan se tuo sipilä..on..on..se.se on..!)

  Reply
 • 25.10.2017 at 17:38
  Permalink

  Poliisin toimista voi valittaa, kannattaa ainakin yrittää.

  Reply
 • 25.10.2017 at 18:21
  Permalink

  Miksi jäädä odottamaan poliiseita em. tilanteessa?

  Reply
 • 25.10.2017 at 21:14
  Permalink

  Vidu tätä paskaa. Kiva kun tää maa menee lopullisesti ihan päin persettä.

  Reply
 • 25.10.2017 at 22:05
  Permalink

  Hehhheh, tässähän tämä taas nähdään ei kannata sotkeutua mihinkään tappeluihin, eikä käyttää sumutetta tai edes osoittaa sillä ketään sillä siitäkin saat putkareissun, näin suomessa menetellään.Jos joku käy päälle helpommalla pääsee kun lähtee meneen, ettei häkki heilu kun on omalla olemuksellaan pian aiheuttanut sen että joku käyttää nyrkkejä yms. sinua vastaan.Elämme hienossa ”hyvinvointi” valtiossa jonka nimi on Suomi…tässä maassa ei ole enää mitään hyvää, jonka takia
  kannattaisi täällä asua, kunhan vielä jonkinaikaa hyssytellään ja jaetaan rahaa vääriin kohteisiin tässä maassa niin kyllä meidät piru perii, katseet vaan sinne hallituksen hienoihin päättäjiin, jotka tekevät aivan päättömiä ratkaisuja. Kunhan tässä vielä katsellaan, vielä täältä on lähdettävä ja se aika saattaa koittaa piankin.

  Reply
 • 26.10.2017 at 00:22
  Permalink

  Tämä on nyt totta esi ja isäni maasaa.En tule enää koskaan muuttamaan suomi nimisee arabia ,neekerimaahan.Kaikki mikä oli hyvin ennen 90 lukua on menetetty.ensin oli ahtaaja mauno sitten tuli pingwiini sitten keltahyyppä ja nyt sitten mister haukio.näillä maa on saatu tähän kuntoon,puhumattakaan muista perseennuolijoista jotka saivat tämän aikaiseksi,jättäkää kyseinen uppoava raato tai nouskaa vastustamaan ,vielä on jotain pelastettavaa jäljellä toivottavasti.

  Reply
 • 26.10.2017 at 02:43
  Permalink

  Kiitos Odinin sotilaalle esimerkillisestä toiminnasta.

  Hän asetti oman hengen ja terveyden vaaraan auttaakseen muita suomalaisia jotka olivat joutuneet väkivaltaisan hyökkäyksen kohteeksi.

  Ja käytti siinä vaikeassa tilanteessa pehmeää voimaa puolustaakseen hyökkäyksen kohteeksi joutunutta.

  Nyt tarvitaan muita katupartioita joka puolelta Suomea Jyväskylään suomalaisten tueksi.

  Tehdään nyt yksi asia selväksi.

  100-vuotiaan Suomen maanpetturipäättäjät ovat kieltämässä meiltä sananvapauden ja oikeuden puolustaa itseämme.

  Viesti on yksiselitteinen: alistukaa, pitäkää suunne kiinni ja antautukaa hakattaviksi!

  Tähän me sanomme: EI IKINÄ! Me emme alistu, me emme vaikene, ja me puolustaudumme.

  Ellei poliisi ja oikeuslaitos ota kiinni ja rankaise näitä väkivaltaisia maturikollisia se jää silloin meidän tehtäväksi.

  Reply
  • 26.10.2017 at 09:24
   Permalink

   Tähän pisteeseen tultiin ”yllättävän” nopeasti! Parissa vuodessa koko maan turvallisuustilanne romahti! Isänmaalliset ihmiset muuttuivat rikollisiksi, vihollisiksi ja hylkiöiksi joita elätit saavat raiskata, hakata ja pahoinpidellä ilman pienintäkään vastuuseen joutumisen tai rangaistuksen pelkoa.
   Kysymys kuuluukin; miten kauan tämä saa jatkua ja pahentua?
   miten meidän käy kun tämä ruutitynnyri vihdoin räjähtää?

   Eikö päättäjät ymmärrä että, kumpikin vaihtoehto on katastrofi nykyiselle yhteiskuntajärjestelmälle.
   Antaa jatkua näin; alistumme vieraalle kulttuurille 100 prosenttisesti, tai toinen vaihtoehto; ihmiset ottavat oikeuden omiin käsiinsä ja siinä helposti menee vallanpitäjät mukana.
   Kumpaa me halutaan?
   Kolmas vaihtoehto; valvoa, estää ja poistaa kaikki ilman perustetta tulleet heti ja pitää kiinni suomen laista, mitään ihmisryhmää suosimatta ja suojelematta. Tämä olisi helpoin, ja ainoa oikea tapa!

   Tässä on meidän tulevaisuus kuvattuna. Valinta on meidän!

   Reply
   • 26.10.2017 at 12:45
    Permalink

    Ihminen voi tietenkin uskoa mihin tahtoo. Yleensä perättömiin väitteisiin uskovia pidetään typeryksinä, mutta suotakoon se oikeus heille.
    Tilastokeskuksen mukaan ”Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan poliisin, tullin ja rajavartiolaitoksen tietoon tuli vuoden 2017 tammi-syyskuun aikana kaikkiaan 589 400 rikosta ja rikkomusta, mikä on 38 500 tapausta (6,1 prosenttia) vähemmän kuin vuotta aiemmin vastaavana aikana. Henkeen ja terveyteen kohdistuneita rikoksia tuli tietoon 26 500 eli 1,6 prosenttia edellisvuoden tammi-syyskuuta vähemmän.” Suomi on tällä hetkellä turvallisempi maa kuin koskaan ennen.
    Tapahtumien kulusta: Kuka vittu kantaa kaasusumutinta ja teleskooppipamppua mukana kaupungilla ollessaan?
    Ei voi kuin ihmetellä miten tälläset jutut menee läpi… keskusta on täynnä valvontakameroita ja tapahtumien kulku saadaan niistä tarvittaessa esille. Tuskin tätä kuitenkaan asianosainen tahtoo, kun sitten tippuisi pohja tältä(kin) ”uutiselta”. Hartaasti toivon, ettei tulevaisuus ole ”Teidän”.

    Reply
   • 28.10.2017 at 07:44
    Permalink

    Vain toinen tai kolmas vaihtoehto. Muita vaihtoehtoja ei ole.

    Vahvasti näyttää siltä että toinen vaihtoehto jää ainoaksi vaihtoehdoksi.

    Kyse on eloonjäämiskamppailusta. Jos nykyisen linjan annetaan jatkua Suomi muuttuu yhdeksi suureksi Lähi-Itäkeskukseksi. Niin vaikea on jo tilanne Saksassa, Ranskassa, Ruotsissa, Belgiassa, Englannissa ym. että ainoa vaihtoehto kantaväestölle jäädä henkiin on nousta aseelliseen vastarintaan.

    Kukaan petturi päättäjistä ei tule luovuttamaan valtaa suosiolla.

    Seuraavien eduskuntavaalien jälkeen tulee uusi hallitus joka on vielä pahempi kuin nykyinen Sipilän hallitus.
    Ja vaikka matuvyöry Suomeen hidastuisi on suomalaisilla päättäjillä monta puukkoa vielä iskettävänä meidän selkään.

    Sananvapauden tuhoaminen, käteisrahan tuhoaminen, seurantalaitteet autoihin jne.Eli Suomi Gulag.
    Pelkästään näissä on riittävästi syytä tehdä loppu tästä mielivaltaisesta hallinnosta.

    Reply
 • 26.10.2017 at 14:49
  Permalink

  Ei rehellinen poliisi voi pitkään näin työskennellä .He uupuvat. Kieroja polisija se ei haittaa. Poliisit voi syyttää itseään.kun Suomessa tilanne menee siihen ettei kukaan enää voi tehdä mitään maahanmuutajille. Tllanne on sama kuin heidän omassa maassaan. Nämä ei osaa elää normaali elämään. He ovat tottuneet aina sotimaan. kieroilemaan ja tappelemaan sen takia heidän maassaan on sellaista mitä se on.Sitä he tuovat nyt Euroopaan ja vielä Eu:n hyväksymänä ja kannattamana.

  Reply
 • 27.10.2017 at 14:10
  Permalink

  Poliisia voidaan syyttää kuulustelupöytäkirjan väärentämisestä, jos hän ei suostu kirjaamaan kuultavan kertomusta sellaisena kuin kuultava sen kertoo. Kysymys on kuultavan oikeusturvasta. Rikosilmoitus poliisia vastaan on nyt paikallaan.

  Reply
 • 27.10.2017 at 17:25
  Permalink

  Ja ylessä esitetään ohjelmaa jossa monen monta kertaa todetaan kuinka suomalaiset luottavat poiliisiin. Juurikin ke 25.10.2017 oli joku ohjelma. Mutta tuohan onkin se yksi pahimmista valhemedioista.

  Reply
 • 29.10.2017 at 18:29
  Permalink

  Eri asia kiinnostaako niitä valvontakuvia saada nähtäväksi. Ja onhan uutisoitu kuinka poliisit alkavat olemaan uupuneita, ei ihme jos joutuu toimimaan valheessa.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.