Läskeistä eroon hengittämällä

3

Yleisesti on uskottu, että laihtuessa rasva palaa pois. Väittämä on osittain totta ja osittain ei.

Energiaa kuluttaessaan ihmisen rasva ei periaatteessa pala, vaan muuttaa muotoaan.

Osa rasvoista muuttuu nimittäin hiilidioksiidiksi ja löytää tiensä ulos kehosta hengittämällä. Rasva poistuu myös hien, ulosteiden ja esimerkiksi kyynelien mukana, kuitenkin 80 prosenttia poistuu hengitysteiden kautta.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että hengittämällä nopeammin laihtuisit grammaakaan. Keho tarvitsee liikuntaa, muuttaakseen rasvan eri muotoihin, jotta se poistuu kehosta.

Vanha painonnostajien myytti rasvan muuttumisesta lihakseksi on myös väärä. Edelleen paras tapa päästä eroon rasvoista on oikea ruokavalio, liikunta ja runsas vedenjuonti.

Lähde: Popsugar

3 KOMMENTIT

  1. Tuo veden juonti tarkoittanee sitä että ”juo vettä kahvin/limpsan/maidon/tms. sijaan”. Jos nimittäin rupeat juomaan vettä muiden juomien lisäksi, pakenee elimistöstäsi vitamiineja ja aivot huutavat puutostilaa. Sen seurauksena syöt enemmän, joka lihottaa. Ja samalla tunnet nälkää.

    Elimistön saa tasapainotettua ihan muutamassa päivässä niin että nekin ihmiset jolla on ”ikuinen näläntunne” eivät tunne nälkää. Meille on opetettu että aamiainen on päivän tärkein ateeria. Ja sitä se onkin. Siispä: Tee munakas. Pilko pannulle sipulia, salamia ja heitä noin 20-30g voita (riippuu ihmisen koosta), tomaatti, kotijuustokuutioita tai juustoraastetta ja perään neljä kananmunaa. Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla. Valkosipuliakin voi käyttää. Juomaksi punainen maito. Ei kahvia tai teetä.

    Ja jo parin päivän jälkeen huomaat että et ole enää nälkäinen ruoka-ajan lähestyessä. Ja neljän-viiden päivän jälkeen mietit ”joko taas pitää syödä”. Ja sitäkautta syöminen vähenee ihan itsestään. Jonka jäkeen painokin alkaa pudota. Ja kun olet 3kk ollut ammumunakas-dietillä niin elimistö on jo tottunut siihen. Ja koko loppuelämäsi on muuttunut parempaan suuntaan.

    Punaverisolujen lisäämiseen, eli hapenkuljetuksen lisäämiseen, voi käyttää raakaa punajuuriraastetta. Tai sitten punajuurimehua. Etkä parin viikon jälkeen enää edes hengästy.

  2. Vielä nopeampaa pääsee eroon kun muistaa olla hegittämättä. Läskit sulaa vauhdilla jo parissa-kolmessa viikossa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.