Harrastuksestako unelmien ammatti?

1

Nykysuomi esittelee Veronica Rose nimellä kuvaustöitä tekevän nuoren naisen. Veronicalla on unelma tehdä nykyisestä harrastuksesta työ itselleen.

Olen Varsinais-Suomessa asuva pian 25 vuotias nainen. Harrastuspohjalla olen ollut erinlaisissa kuvauksissa sekä promo/edustustehtävissä.

Noin kaksi vuotta sitten olin ensimmäistä kertaa kameran edessä kuvattavana ja silloin halusin kokeilu mielessä kokeilla millaista se on.

Oli hyvin jännittävää ja uutta.

Nykyisin odotan kuvauskeikkoja innoissani sekä on hienoa huomata myös oma kehitys kameran edessä. On tullut oltua myös erilaisissa promo/edustuskeikoilla erilaisissa tapahtumissa sekä messuilla. Olen sosiaalinen, iloinen ja tulen kaikkien kanssa toimeen, joten uusien ihmisten tapaaminen ei vie sormea suuhun.

Muutamissa miss kisoissakin on tullutoltua. Niistä saa hyvää kokemusta ja uusia ystäviä. Minut valittiinkin vuoden 2017 Miss Hemaksi Loimaalla elokuussa. Odotan tulevasta vuodesta promokeikkoja sekä mahdollisia kuvauksia.

Tässä olenkin miettinyt, että tulisiko harrastuksesta joskus jopa enemmän, se jää nähtäväksi.

Veronican löytää Instagramista:

Kuten myös Facebookista:

1 KOMMENTTI

  1. On tämä maailma kummalliseksi mennyt kun itseään somessa paljasteleva tienaa miljoonia. Kertoo nykyihmisen tilanteesta aika paljon.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.