Las Vegasin ampumisesta selvinnyt pariskunta kuoli kolarissa

10

Dennis ja Lorraine Carver selvisivät Las vegasin terroriteosta kuin ihmeen kaupalla. Ampumisen alkaessa mies oli kaatanut vaimonsa maahan ja mennyt vaimonsa päälle suojaamaan tätä luodeilta.

Vain kaksi viikko tämän jälkeen Californian liikkuva poliisi vahvisti pariskunnan törmänneen tiiliseinään. Ajoneuvo oli räjähtänyt törmäyksen voimasta ja pariskunta menehtyi autoon.

Vaimo muisti Las Vegasin tapauksen jälkeen miestään kauniilla tekstillä ja kuvalla. Pariskunnan tytär on kertonut medialle, kuinka terrori isku on vain lähentänyt pariskuntaa.

”Iskun jälkeen he ovat vain eläneet toisillee monta viikkoa”.

”He ovat olleet kaksi viikkoa enemmän rakastuneita, kun kahdenkymmenen vuoden aikana”.

Pariskunta oli ollut yhdessä 22-vuotta.

Lähde BBC

Mainos

10 KOMMENTIT

  1. Oudosti tuota porukkaa lakoaa. Ei ole ainut tapaus jossa silminnäkijöitä alkaa kuolla kuin kärpäsiä oudoissa onnettomuuksissa, itsemurhia ym.

  2. Hyvin normien mukaista Amerikassa. Oli kyseessä sitten rokotelobbareiden paljastajat, vaihtoehtolääkärit, korkeimman oikeuden tuomi, NASAn työntekijä etc etc.

    Roskamedian sihtiin nämä ei vaan koskaan tartu muuna kuin ikävänä vahinkona. Itäisen naapurimme ollessa kyseessä pelkkä random ohikulkijan spekulaatio päätyy huutavaan lööppiin sitaattina jos siitä saa mehevää skandaalia viritettyä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.