Musta Barbaari kärähti huumeista

9

Rap-artistina ja kehonrakentajana tunnetuksi tullut ”Musta Barbaari” eli James Nikander on kärähtänyt huumeista.

Pohjanmaan syyttäjänviraston vahvistaman rangaistusmääräyksen mukaan Nikander on polttanut laittomasti marihuanaa Pori Jazzien festivaalialueella 14. heinäkuuta.

Teonkuvauksen mukaan Nikander ei koe olevansa huumeriippuvainen eikä ole hoidon tarpeessa.

Poliisin mukaan Nikander ei ole aikaisemmin ollut epäiltynä huumausainerikoksista.

Nikander tuomittiin huumausaineen käyttörikoksesta 10 päiväsakkoon. Se teki hänen tuloillaan 200 euroa. Sakon lisäksi Nikanderin maksettavaksi tuli 40 euron rikosuhrimaksu.

Nikander muistetaan vuonna 2013 julkaistusta Salil eka salil vika -kappaleestaan. Nikander esiintyi viime keväänä Tanssii tähtien kanssa -tv-ohjelmassa, mutta ei yltänyt kärkisijoille.

Lähde: IL

Katso myös:

Reino Nordin kärysi huumeista jälleen – Vain 4 päivää edellisen tuomion jälkeen

9 KOMMENTIT

  1. Nikanderia ei muisteta ”Räp-artistina” (buuuaaahhh!), eikä TTK:sta. Nikander muistetaan rasismikortin viuhuttelemisesta ja siitä, että vaati virjatehtäviään suorittaneita poliiseja pyytämään JULKISESTI anteeksi. Taisi saada niin äiti kuin siskokin tuomion tai ainakin sakkoja…
    Pelle!

  2. No eikö nämä tämän ikäluokan pössyttele ennemmin kuin juo viinaa kaksin käsin. ALKO lähinnä on huolissaan terndistä.

  3. Eiköhän ton marihunan voisi laillistaa. Viinasta siis kirkkaasta enemmän ongelmia tulee. Kukaan pössyissä ketään tuolla puukottele kuten viina päissään.

  4. Kannabiksen vapauttamisen jälkeen emme tarvitsisi kikyä sekä portti teoria haalistuisi koska ei tarvii junnujen asioida alamaailman kanssa

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.