Paavi paljastaa erikoisen yksityiskohdan arjestaan – Rukoileminen vie suuren osan ajasta mutta…

3

Paavi Franciscus on katolisen tv-kanavan TV2000 ohjelmassa paljastanut jopa kiusallisena nähtävän yksityiskohdan arkisista toimistaan. Kuten arvata saattaa, paavi kuluttaa leijonanosan päivästään rukoillen, usein silmät kiinni. Paavi paljastaa, että usein kun hänen luullaan jälleen rukoilevan silmät kiinni, hän itseasiassa nukkuu. Nukahtelua tapahtuu paavin kertomuksen mukaan silloin kun hän ei itse ole äänessä.

Toki on ymmärrettävä ettei katolisen maailman johtajan elämä ole helppoa, vaan äärimmäisen hektistä jopa tämän päivän mittapuulla. Paavi Franciscus kun ei ole enää nuori mies, vaan ikää on mittarissa jo 80 vuotta. Puolustuksekseen paavi kertoo pyhimykseksi kohotetun nunnan, Pyhän Thérèsen ”syyllistyneen” samaan.

Lähde: LB

3 KOMMENTIT

  1. Minun on vaikea uskoa että vielä tässä informaatiotulvassa joku uskoo tuon pervoparaatin ylipäällikön rukoilevan ja olevan aidosti hyvällä asialla. Instituutioiden Pyhät ihmiset on aina olleet niitä kovimpia pedoja.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.