Näkökulma – Toimittaja Pertti Rönkkö sai jälleen vihapostia rehellisyytensä vuoksi

5

Mustaa huumoria, kuten vihreiden Touko Aalto selitteli puoluetoverinsa maaseudun ja Lapin ihmisiin kohdistunutta halveksivaa lausuntoa?

Berliinissä asuva suomalainen elokuvatuottaja, vuonna 1950 syntynyt Kaj Holmberg nimittelee toimittaja Pertti Rönkköä natsiksi.

Ei taida olla huumoria, vaan Holmberg kuulunee siihen vasemmistolaiseen ihmisryhmään, joka ei kestä todellisuutta, kun se osoittautuu päivä päivältä erilaisemmaksi kuin oma utopistinen kuva tulevaisuuden yhteiskunnasta.

Pertti Rönkön [positiivinen] ”ongelma” on se, että hän on AINOA suomalainen ulkomailla vaikuttava toimittaja, joka kertoo saksalaisen valtamedian, ja sitä kautta saksalaisen yhteiskunnan, uutisoimista merkittävimmistä kipupisteistä.

Lisäksi Rönkkö on esitellyt ja esittelee Berliiniä (ja Saksaa) laajasti itse kirjoittamiensa ja kuvaamiensa lyhytraporttien ja videofilmien välityksellä.

Rönkkö on harvoja suomalaisia toimittajia, joita voi kutsua journalistiksi. 


Edellinen oli Erkki Toivanen, joka ei kaunistellut asioita, jos havaitsi ympärillään manipulaatiota, jolla pyrittiin peittämään totuutta.

Toivasen tavoin Rönkkö ei valikoi uutisia vaan esittelee päivittäin saksalaismedian pääuutiset eli aiheita, joista Saksa kulloinkin eniten puhuu.

Rönkön rehellisyydestä on muodostunut sietämätöntä niille tahoille ja henkilöille, joille oma maailmankuva on totuutta tärkeämpää.

Rönkön uutisointia seuraavat muistavat hyvin, kuinka Suomen valtion eli veronmaksajien tukirahaa reippaanlaisesti saava Rasmus-verkosto sätti fb-seinällään Rönkköä monin tavoin.

Huomattavaa on, että Rasmus-yhdistyksen hallituksessa on istunut aivan viime vuosina myös poliisin edustaja, ruotsalaisen kansanpuolueen (rkp) listoilla ehdokkaana esiintynyt keskusrikospoliisin (KRP) ylikomisario Thomas Elfgren.
Lisäksi Rasmus-ryhmään kuuluu äärivasemmiston (vas, skp) sekä vihreiden ja kokoomuksen edustajia.

Rasmuksen osalta huomio kiintyy jälleen siihen, että kokoomuksen tunnettua väkeä istuu laitavasemmiston ja vihreiden kanssa samassa vihaa pursuavassa ja muita suomalaisia panettelevassa ryhmässä.

Nykyinen kokoomus ei ole vain mätä, vaan läpimätä puolue, jolla on yhtä suuri halu tuhota vakaa suomalainen yhteiskunta kuin nykyisillä petikavereillaan, vihreillä, joiden kanssa kokoomus harjoittaa kimppakivaa erityisesti Helsingissä.

Lähde: HP, Facebook

5 KOMMENTIT

  1. Vai on KAJ nykyään oikein elokuvatuottaja,vitun vassari hinttari,parempi pysyäkkin piilossa germaaniassa.kyseistä mulkkua kun ei siellä kukaan tunne,eikä kiinnosta.

  2. Yksi rehellisitä kuten myös Pauli Vahtera. Saa nähdä kuinka kauan saavat tehdä juttuja rehellisesti ennen kuin vasemmisto kommunistit ja vihreät suvakit saavat tahtonsa läpi.

  3. Todellisuuden raportointihan on nykyään ”totuusmediassa” mitä suurin synti ja joukkokiusaamisen, ahdistelun sekä uhkailun ja pahimmassa (tai parhaimmassa) tapauksessa potkujen paikka. Sairaita aikoja elämme mutta historia on osoittanut mihin kaikki valheeseen perustuvat järjestelmät lopulta päätyvät, hajoamiseen poikkeuksetta. DDR, NL, ynnä muut.

  4. Rönkkö ei YKSINKERTAISESTI voi saada vihapostia REHELLISYYTENSÄ vuoksi. Eikä tasapuolisuuden tai hyvien journalististen tapojen vuoksi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.