Ulkoministeri Timo Soini Egyptiin

3

Ulkoministeri Timo Soini vierailee Egyptissä 6.- 9.11.2017. Vierailun päätavoitteena on tiivistää vuoropuhelua keskeisistä ulko- ja turvallisuuspoliittisista kysymyksistä sekä edistää maiden välistä yhteistyötä mm. kaupallis-taloudellisella alalla. Ulkoministeri tapaa vierailun aikana mm. Egyptin presidentin Abdel Fattah al-Sisin ja ulkoministerin Sameh Shoukryn ja keskustelee kahdenvälisistä suhteista, alueellisesta tilanteesta sekä muista ajankohtaisista kansainvälisistä aiheista.

Lisäksi ulkoministeri Soini osallistuu pääpuhujana Kairon Amerikkalaisessa yliopistossa järjestettävään paneelikeskusteluun naisten asemasta ja voimaannuttamisesta. Vierailunsa aikana ulkoministeri Soini tapaa myös Alexandrian koptilais-ortodoksisen kirkon paavin Tawadros II:n.

Lähde: Ulkoasiainministeriö

3 KOMMENTIT

  1. Tuo ukko on sekottanut päänsä uskonnolla. Pian perustaa jonkun lahkon jota johtaa ääriuskonnollisella kiihkolla, sekoittaen poliitiikan ja satukirjojen profetiota. Vapiskaa kirkot, uusi messias on täällä.

  2. Toivottavasti eksyy sinne juuri löydettyyn sisäänkäyntiin, joka vie erään minaisen luukasan hautakammioon vai mikä se oli. Mieshän on kielinero ja muutoinkin ”mukautuvainen”, joten egyptin hierografia on kevyttä kauraa tälle ”periaatteen” ja perisuomalaisen rehellisyyden ilmentymälle.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.