Rekkakuski nukkui autossaan yöparkissa Orimattilassa – Varkaat tyhjensivät lastin

0

Orimattilassa sijaitsevan Neste Tuuliharjan pihalla murtauduttiin viime yönä parkissa olleeseen puoliperävaunulliseen ajoneuvoyhdistelmään. Yhdistelmän kuljettaja oli nukkumassa autossaan ja havaitsi anastuksen vasta aamulla.

Tekijät saivat saaliiksi useamman kuormalavallisen elektroniikkaa. Tavaroiden kuljettamiseen pois paikalta on tarvittu suuri pakettiauto tai sitä suurempaa muuta kuljetuskalustoa. Anastetun omaisuuden arvo on huomattava. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.

Poliisi pyytää havaintoja henkilöiltä, jotka ovat käynet huoltoasemalla maanantain 6.11. klo 22 ja tiistain 7.11. klo 6 välillä ja havainneet pihassa esimerkiksi tavaroiden siirtoa ajoneuvoyhdistelmästä toiseen autoon tai jotakin muuta huomiota herättävää toimintaa.

Paikalla yöpyi useita muitakin kuljettajia rekkoineen, ja poliisi pyytää myös heiltä havaintoja yön mahdollisesti epämääräisistä tapahtumista. Kaikki asiaan liittyvät tiedot voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen pitkakestoinentutkinta.ph.hame@poliisi.fi tai virka-aikana puhelimitse numeroon 050 367 0033.

Artikkelikuvan rekka ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.

Lähde: Poliisi

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.