Li Andersson vaatii Sipilää vastuuseen puheistaan: ”Ei ole puhunut totta eduskunnalle”

3
Li Andersson: Vasemmistoliiton puheenjohtaja

Vasemmistoliiton kansanedustaja Li Andersson kirjoittaa Facebook-sivullaan:

”Nämä ovat ihan mielikuvitustarinoita, joita lehdet kirjoittavat ja te täällä toistatte. Tällaista keskustelua ei ole ollut olemassa.”

Näin vakuutti pääministeri Sipilä eduskunnalle kesäkuussa, kun käsiteltiin pääministerin ilmoitusta hallituksen jatkosta vasta perustetun sinisten eduskuntaryhmän turvin.

Toimittaja Lauri Nurmi on kirjassa jo esittänyt, että pääministeri valehteli eduskunnalle sanoessaan, ettei mitään ennakkovalmistautumista olisi tehty. Tosiasiassa keskusteluja oli käyty ja pääministerin ja Orpon arvopuheet sekä Sipilän teatraalinen lentokonematka olivat vain osa ennalta sovittua näytelmää.

Mitä enemmän yksityiskohtia tästä viikonlopusta ilmenee, sitä selvemmältä alkaa näyttää, ettei Sipilä ole puhunut totta eduskunnalle. Aamulehti kertoo tänään, että perussuomalaisten valtiosihteeri kävi tapaamassa Sipilää Kesärannassa sunnuntai-iltana, puoluekokouksen ollessa vielä käynnissä. Tämän jälkeen valtiosihteeri kuljetettiin Kesärannasta pois auton takakontissa (!), jotta toimittajat eivät huomaisi hänen käyneen Sipilän luona.

Jos mitään salattavaa ei ole, eikä Sipilän sanojen mukaan mitään neuvonpitoa ollut pidetty, miksi tällainen salamyhkäisyys? Miksi oli tarve piilottaa valtiosihteeri auton takakonttiin, jos mitään piilotettavaa ei ole?

On korkea aika, että Sipilä vastaa suoraan eduskunnalle näistä väitteistä. Syytös valehtelusta on todella vakava.

Lähde: Facebook

3 KOMMENTIT

  1. Hyvä Li Andersson, laita ahtaalle Sipilä, Orpo ja Soini. Nämä maanpetturit joutuvat jo pikku hiljaa vastaamaan Suomalisille kusetuksista. Näin epärehellistä hallitusta ei ole koskaan ollut Suomen historiassa. Sipilä on poikkeuksellisen röyhkeä valehtelija joka valehtelee eduskunnalle ja kansalle. Sipilän suurin kusetus oli kutsua tänne 35000 terroristia jotka nyt loisivat ympäri Suomenmaata. Vastuuseen olisi saatava tämä kusettaja kolmikko.

  2. Politiikoilla ei ole vastuita toiseksi suurin osa valtaeliitti politiikoista sairastaa PPD ta .pathologigical personality disorderia ihan virallinen psyykkinen sairaus loytyy wikipediasta..ja laaketeollisuus ei pyri siihen laakkeita tuottamaan kun se vaikkeuttaisi suuresti alaa..jotain vanhoja hoitoja on kylla lobotomia esim sopisi politiikoille ehka mutta en ole laakari psykologi….eika tapauksia loydy mistaan kirjoista lehdista edes raamatusta ns ennakko tapauksia missa politiikko joutuisi oikeasti vastuuseen..tietenkin John f kennedy ammuttiin mutta han puhui totuuksia joten ajan hukkaa…

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.