Katso video: Ruotsissa 17 pommi-iskua kuukaudessa – ”PeterSweden” perkaa tilannetta

6

Kansalaisaktivisti ja journalisti Peter Imanuelsen perkaa Ruotsin käsistä karannutta tilannetta youtube-videollaan. Maassa on räjähtänyt 17 pommia yhden kuukauden aikana. Yksi tapaus, asuinalueella räjähtäytetty käsikranaatti, tapahtui videon teon jälkeen eilen aamulla Solnassa, Tukholmassa.

Katso video mainoksen jälkeen.

Lähde: youtube, svt

 

 

6 KOMMENTIT

  1. Tilanne Ruotsissa on jo pahempi kuin Syyriassa. Syyriassa voi kulkea kaduilla turvallisesti mutta Ruotsissa ei. Me suomalaiset emme halua samaa tilannetta tänne.

  2. Hallitus haluaa, niillä on omat turvamiehet eli aivan sama monta siviiliä kuolee näissä iskuissa.

  3. No vaikka media on poliittisesti korrektisti (rasistisesti) hiljaa massamigraation ikävistä puolista, voi jokainen historiaa tunteva ihan itsekin päätellä mitä tapahtuu alkuperäisväestölle, kun mille tahansa alueelle kohdistuu massiivinen kansainvaellus joka on lähtöisin toisenlaisesta kulttuurista. Luonnon lait ei välitä poliittisista mielipiteistä.

  4. Islam ei tule koskaan sopeutumaan eurooppaan sen tajuaa lapsikin mutta nämä päättäjät eivät tajua sen vakavuutta ennen kuin pn myöhäistä ja olemme täysimittaisessa konfliktissa koko euroopassa ja siinä ei säästy kukaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.