Poliisi kumoaa Porvoon lapsisurmaan liittyviä huhuja

3

Itä-Uudenmaan poliisin tutkinnanjohtaja komisario Jyri Hiltunen haluaa kumota ja tehdä tarkennuksen julkisuudessa levinneeseen huhuun ja väärään tietoon koskien Porvoon maanantaista väkivallantekoa.

Lasta ei ole maanantaina aamulla haettu kotoa vanhempien minkäänlaisessa yhteisymmärryksessä, vaan epäiltynä oleva mies, lapsen isä, sai lapsen haltuunsa sieppaamalla.

Tehtävä ei ole tullut poliisille puukotustehtävänä, vaan lähtötilanteessa tehtävä on tullut poliisille lapsen huoltajuuteen koskevana erimielisyytenä.

Lähde: Poliisi

Mainos

3 KOMMENTIT

  1. Vain syylliset selittelevät. Vahinko on jo tapahtunut. Sosiaaliviranomaiset ja poliisi ovat olleet kyvyttömiä toimimaan ennaltaehkäisevästi, poliittisesti korrektissa varovaisuudessaan, koska neekeri.

  2. Jassoo… Poliisihan voisi sitten ruveta kumoamaan valtamedian levittämiä huhuja, joita käytetään yhtä luontevasti kuin ennen muinoin ”Tarkistettujen lähteiden mukaan” -pohjautuvia TODELLISIIN tapahtumiin ja niistä tehtyjen tutkivan journalismin märeiden lopputulemina konkriittisten valurauta uutisten mukaisena.
    Suomessa valtamedia tuottaa disinformaatiota ja väärää tietoa tai ylimalkaista aineistoa, jonka rivivien välistä pystyy päättelemään mikä osapuoli on kulloinkin aiheuttanut väkivaltaa ja levottomuutta todellisuudessa. Kuuluko väkivalta hyvisten ”parempaan” vai pahisten ”pahempaan” (jota ei itse asiassa edes ole ollut. Ja jos on ollut. Se on itsepuollustuksellista toimintaa ellei sitten tämän tahon edustajaa ole raudoitettu kantapäästä hampaisiin.)
    Valtamedia tuottaa paskaa ja ns. ”valhemedia” tuo esille sen alastoman rumuuden tästä maailmasta ja Suomesta sen sijaan, että se harjoittaisi käsite jongleerausta tai muuta restautointia tapahtuneesta rikoksesta, jossa itseisarvona ei ole se kuka on tekijänä, vaan objektiivinen totuus toisen ihmisen vahingoittamisesta kuorittuna rodusta, poliittisesta suuntauksesta tai yhteiskunnallisesta asemasta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.