Uutispommi: Cheek lopettaa uransa!

3

Megasuosittu räppäri Cheek lopettaa yli 17 vuotta kestäneen uransa.

-Ollaan kuljettu tietä, joka on tullut monien vaiheiden myötä tähän peilisaliin, Cheek kertoi tänään Hotelli Kämpissä järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

-2014 kun jäin tauolle kelasin, et vuoden tauko auttaisi irtautumaan musiikista. En halua olla tilanteessa, että joutuisin toistamaan itseäni. Keksin ajatuksen viimeisestä trilogiasta, jonka kautta pystyisin vielä tarjoamaan enemmän kuin ennen. Elämäkerrallinen albumi, elämäkertakirja ja elämäkerrallinen elokuva. Tammikuun 31. päivä trilogian viimeinen osa, Veljeni vartija -elokuva on valmis. Saaga on saatettu finaaliin. Olisi viimeisen konsertin aika.

Cheekin viimeinen konsertti järjestetään ensi kesänä, 25. elokuuta Lahden mäkimontussa.

Lahdesta kotoisin oleva Cheek on yksi Suomen viime vuosien suosituimmista artisteista. Hän on ensimmäinen ja tähän mennessä ainoa artisti, joka on myynyt Helsingin Olympiastadionin loppuun, ja hän teki sen vieläpä kaksi kertaa.

Cheekin levyjä on myyty yli puoli miljoonaa kappaletta, ja hän on Suomen Spotifyn kuunnelluin artisti.

Koko kansan tietoisuuteen Cheek nousi Vain elämää -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella vuonna 2012.

Lähde: IL

3 KOMMENTIT

  1. Vielä kun tuon örisijän ”musiikki” poltettaisiin isolla roviolla niin ettei mitään jäisi.Noo nyt pääkaupunkiseudun radioasemat soittaa tämän höpisijän levyjä ainakin pari vuotta tauotta, koska se lopettaa. Rahat loppuu niin tekee säälittävän comebackin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.