Tällaista oli Suomen stand-up 80-luvulla – Mukana myös Juice (video)

Videopalvelu YouTubessa on hiljattain julkaistu video otsikolla ”Kasaristand-up: Matti Pellonpää ja Paavo Piskonen”. Videolla miehet juttelevat keskenään humoristisia juttuja elävän yleisön edessä.

Kyseessä on Mielisuosio-niminen TV-ohjelma vuodelta 1987. Vieraana ohjelmassa esiintyy myös Juice Leskinen, joka osallistuu sanailuun ja esittää yhden laulun.

Luultavasti Suomessa ei vielä 80-luvulla puhuttu stand-upista, eikä videolla nähtävän sanailun kaltainen esitys välttämättä täyttäisi enää nykypäivän stand-upin määritelmää. Onhan se tämän päivän stand-upin vauhdikkaaseen ilotulitukseen verrattuna sangen hidastempoista.

Joka tapauksessa stand-upiksi tätä YouTubessa väitetään. Katso video mainoksen alapuolelta.

2 thoughts on “Tällaista oli Suomen stand-up 80-luvulla – Mukana myös Juice (video)

  • 16.11.2017 at 10:46
    Permalink

    Tämä oli sitä sananvapauden kultaista aikakautta josta nykypäivän ihmiset voivat vain haaveilla.

    Reply
  • 16.11.2017 at 13:12
    Permalink

    Kyllä alibabat ja samiheeperit jäävät kirkkaasti. Näille voi jopa nauraa. Hianoa aikaa jolloin asioista puhuttiin ilman sensuuria ja myös KAIKISTA asioista sai puhua niiden oikeilla nimillä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.