Mikael Jungner: Nelonen laittoi Mikaelin Gabrielin biisit soittokieltoon radiokanavillaan – Vaikeneeko media? Sanoisin että fifty-sixty

6

Mikael Gabriel ja Sanoma. Pieni taiteilija ja suuri konserni. David ja Goljat. Siinä viimeisimmän mielenkiintoisen potentiaalisen mediakohun ainekset.

Aiemmin tapahtunutta:
– Mikael Gabriel päätti mennä Maikkarin ohjelmaan ja antoi pakit Nelosen ohjelmalle
– Nelonen laittoi Mikaelin biisit soittokieltoon radiokanavillaan
– Mikael laittoi kaiken tämän avoimesti someen
– somessa kulmakarvat nousivat
– Nelonen sanoi että ei ole soittokieltoa
– tilastot näyttävät toista, muut radiokanavat soittavat Mikaelin biisiä neljänneksi eniten, Nelosen kanavat eivät lainkaan, soitto loppui kuin veitsellä leikaten sen jälkeen kun Mikael lähti Maikkarille

Mitä tapahtuu seuraavaksi? Nouseeko tästä kohu vai lässähtääkö mielenkiinto?

Sanoisin että fifty-sixty. Toisaalta media ei median silmää noki. Toisaalta some ei tykkää boikoteista, varsinkaan salaisista sellaisista.

Jää siis nähtäväksi.
Mikael Jungner Facebook

Mainos

6 KOMMENTIT

  1. Noo tuosta ei suurta vahinkoa tullut. Mitä vähemmän kanavilta tätä ääliömäistä höpötystä, sen parempi.Ei tämä mitään musiikkia edes ole.

  2. Ei mitään merkitystä mihinkään soittaa tai oli soittamatta. Nykyisin radion kuunteleminen vastaa kidutusta jokatapauksessa -liirumlaarum juontajia, typeriä aiheita ja bulkkihumppaa.

  3. Siksi ”musiikki” on sitä paskaa mitä on tänä päivänä.Samat kaupalliset toimijat ja heidän renkinsä, samat naamat ”viihdeohjelmissa” mitä radioiden kikattajat ja paskanpuhujat. Kaupalliset tiedotteet rävähtävät joka kanavalta yhtä aikaa, niitä ei voi paeta kuin nauhoittamalla ja pika kelaamalla, radiossa se ei onnistu kuin laitamalla toosan kiinni.

  4. Miksi muuten kukaan ”suvaitsevainen” puolestaloukkaantuja ei kimitä kulttuurisesta appropriaatiosta kun valkoiset miehet (ja mikseivät naisetkin) riistävät mustilta heidän (c)rap- ”musiikkinsa” ja valjastavat sen oman rahantekonsa välineeksi? Neljäntuulenhatuista tai inkkaripäähineistä kyllä jaksetaan itkeä mutta tämä musiikkikulttuurin riisto ilmeisesti nyrjäyttää suvakin aivot. Kuinka esimerkiksi joku Palliface saa rauhassa riistää sorrettujen kulttuuria oman asemansa nostamiseksi?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.