Halla-aho sivaltaa Sipilää vol. XXX

14

Iltalehti kirjoitti tänään pääministeri Juha Sipilän eurooppalaisia arvoja käsittelevässä seminaarissa pitämästä puheesta, jossa Sipilä muunmuassa huomautti tarpeesta kehittää eurooppalaisten ilmeisesti puutteellista ”uskonnollista lukutaitoa”, jonka Sipilä näkee olevan avainasemassa eurooppalaisten islamin suvaitsemisessa.

-”Islamin läsnäolo haastaa meitä laajemminkin kehittämään uskonnollista lukutaitoamme. Esimerkiksi uskonnonopetuksen merkitys korostuu tästä näkökulmasta.”

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho puuttui pääministerin näpäytykseen siitä, että eurooppalaisten alati kasvava islam-vastaisuus johtuisi tietämättömyydestä. Sipilä totesi aiheesta puheessaan seuraavaa:

-”Nyt kun islam lukuisine tulkintoineen ja sen edustamat arvot ovat vahvemmin läsnä koko Euroopassa ja myös yhteiskunnassamme, saattaa kiusauksena olla rohkeasti lähteä vastustamaan itsellemme vieraiden arvojen rantautumista.”

Halla-ahon some-kuittaus sisälsi sävyjä jopa pääministerin syyttämisestä kaksinaismoralismista.

-”Mielenkiintoinen ristiriita: ”Äärioikeistoa” tulee vastustaa ankarasti ja väsymättä, koska ”äärioikeisto” ei jaa yhteistä, eurooppalaista arvopohjaa. Kun sitten vieras ja outo arvopohja tuleekin islamiin käärittynä, sitä EI pidä vastustaa vaan sitä pitää oppia lukemaan.

Vaihtakaa Sipilän sitaattiin sanan ”islam” tilalle vaikka ”kansallismielisyys”.

Lähde: FB, IL

14 KOMMENTIT

 1. Me ei haluta tänne enää yhtään keharia -meitä ei kiinnosta pätkääkään millä nimikkeellä niitä tänne koitetaan rahdata koska sillä ei lopputuloksen kannalta ole mitään merkitystä. Valkoiset eurooppalaiset tervetuloa -muut pysykööt poissa!

 2. No meille ”vieraita arvoja” ovat mm. naisten hakkaaminen ja tappaminen kivittämällä päähän kunnes kallo halkeaa, seksuaalivähemmistöjen surmaaminen, lasten nussiminen ja serkusavioliitot. Ja kaikki tämä uskonnollisen opaskirjan neuvomana ja jo lapsiin indoktrinoiden kasvatuksessa.

  Tosin Sipilän kehuma ”uskonnollinen lukutaito” taitaa kyllä käsittää ainakin kaksi jälkimmäistä ”arvoa”.

 3. Sipilä on sekä ääliö että oman uskonsa luopio. Kyllä jokainen vähänkin kristinuskon teologiaan perehtynyt ymmärtää, että islam on kadotukseen johtava harhaoppi. Mutta se ei ole varsinainen ongelma, sillä Suomessa on uskonnonvapaus ja jokainen saa yrittää tulla itse valitsemallaan uskolla autuaaksi tai olla kokonaan välittämättä tuonpuoleisista asioista. Sen sijaan islamilaiseen kulttuuriin kuuluu islamin opin pakottaminen kaikille ihmisille tai muunuskoisten ihmisten orjuuttaminen tai vaino (nähty viimeksi mm. Syyriassa ja Irakissa). Jokainen järkevä ihminen ymmärtää torjua teokratiaan eli kalifaattiin pyrkivät islamin muodot ja nyt kun Euroopasta kuullaan jatkuvasti vaatimuksia sharia-lain saattamisesta voimaan, niin onhan aivan päivänselvää, että islamisaatiota on ehkäistävä ennen kuin on liian myöhäistä.

  • ”Suvaitsevaisina” itseään pitäviltä ääliöiltä kannattaa aina kysyä että montako islamilaista valtiota he tuntevat joissa toteutuvat ihmisarvot ja tasa-arvo?

   Kaikkihan me tiedämme että vastaus on nolla.

   Siitä huolimatta ”vastaukseksi” tulee yleensä:

   – ”Olet vain ennakkoluuloinen.”

   – ”Natsisika!”

   – (Nimeä tähän mikä tahansa tekosyy totuuden kieltämiseksi).

   -Ja joista ”vastauksista” tiedämme että koko ”suvaitsevaisuuden” ideologia on kaikessa yksinkertaisuudessaan ontto ja tylsä, oman kuvitellun ”hyvyyden” korostamiseksi kehitetty likainen asenne.

 4. Luulin ettei Kataista surkeampaa pääministeriä voi tulla Suomeen
  .
  Olin saatana väärässä!
  Mistä näitä tampioita riittää? Ja kuka näutä äänestää???

  • ”Ja kuka näutä äänestää???” Ei näutä, vaan nauta, eli vaalikarja. Nykysuomalaiset (siis kansa, ei tämä nettilehti…) ovat idiootteja tamppooniaivoja, jotka äänestävät kuolemaansa asti valitsemaansa puolueen NIMEÄ, vaikka sen POLITIIKKA nuolee eeuu:n paskaista peräreikää. ”no ku isäkin aina iänesti, niin enhä minä ny voi muuta…”

 5. Sipilähän on suomen suurin valehtelija, ja maan tuhooja. Sipilän ansiostahan tuo mutiaisporukka suurimmalta osalta tänne on tullutkin.

 6. Ja kas kummaa. Eipä vaan löydy edes yhtä kansanedustajaa joka tekisi aloitteen pääministeri Juha Sipilän viemiseksi Valtakunnan oikeuteen.

 7. Pipilällä on Messiaskompleksi ja sen lisäksi hänen uskonnontulkintansa on aika lähellä Islamia, joten hän toivottaa veljet tervetuleeksi Suomeen. Hän saattaa ajatella, että tällä kutsullaan hän pitkässä juoksussa vähentää ateistien määrää Suomessa, kun nuo tulijat lisääntyvät ainakin 6 kertaa nopeammin kuin kantaväestö ja heidän perheyteisönsä ei salli ateismia. Hän voi kuvitella, että samanlaisten arvojensa takia hänen Rauhansana-liikkeensä ja Rauhan uskonto Islam voivat sopia paremmin yhteen kuin hän ja toisinajattelijat. Mutta ennen kaikkea hän tietää, että hän ja hänen Lestaliikekaverinsa rikastuvat matubisneksellä nopeammin kuin millään muulla verovarojen lypsymenetelmällä, joita hän on käyttänyt aikaisemmin.

 8. Tämä on pelkkää teatteria tämä sanojen helistely. Katsokaa vain, Persut eivät tee mitään asioiden korjaamiseksi. Ne toimivat niinkuin ennenkin vaikka ”johtajat” vaihtuivat. Suomessa on monipuoluejärjestelmä mutta ne kaikki ajavat vain yhtä agendaa. Nykyisistä eduskuntapuolueista ei ole Suomen pelastajiksi. Tyhjiä sanoja ja vastaväittelyä tekojen ja aloitteiden sijaan.

  • Miksi sitten Perussuomalaiset ovat kaikkien, siis ihan kaikkien kuuden valtapuolueen verivihollisia!?? Miettikääpä sitä! Miksi sitä vihataan niin paljon jos väittämäsi olisi totta. Vihaako hallitus Vihreitä, Vasemmistoliittoa tai Demareita niiden ollessa nyt oppositiossa? Ei vihata, päinvastoin niiden kanssa kaveerataan! Vain Perussuomalaiset ovat vihan kohteena ja muuta syytä sille ei voi olla kuin se että PS yksin panee jarruja ja paljastaa koplan maata tuhoavan linjan!
   Jos keksitte muita syitä, niin kertokaa ihmeessä, mutta älkää ilman perusteluja väittäkö tällaista puppua mitä nimimerkki ”.Tyhjät tynnytrit kolisevat ” väittää.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.