Tässä on Suomen toimittajien ammattitaito (video)

Videopalvelu YouTubessa on pari viikkoa sitten julkaistu video, johon on koottu suomalaisten toimittajien suorastaan nerokkaita kysymyksiä muun muassa perussuomalaisten puheenjohtajalle Jussi Halla-aholle.

Videota katsellessaan tulee väkisin mieleen, että onko poliittinen katsantokanta ammattitaitoa tärkeämpi toimittajien valintaperuste Suomen medioissa. Sen verran korkealentoisia jutut ovat, että myötähäpeän määrä on suuri. Saman voi huomata myös haastateltavien eleistä ja ilmeistä.

Katso video mainoksen alapuolelta ja kommentoi jutun lopussa olevaan kommenttikenttään oma näkemyksesi suomalaisista toimittajista ja heidän ammattitaidostaan.

Katso myös:

11 thoughts on “Tässä on Suomen toimittajien ammattitaito (video)

  • 22.11.2017 at 13:41
    Permalink

    Jussi kyä jauhotti Sannikka kannikan täydellisesti. Eipä noita muitakaan toimittajia voi kehua ammatti-ihmisiksi, näköjään vain oma puolue- ja näkökanta ratkaisee toimitteli(jan) ammattitaidon.

    Reply
  • 22.11.2017 at 13:42
    Permalink

    Nuo suvakkitoimittelijat ovat surkimuksia je tekevät itsestään idiootteja eikä sitä myötähäpeää voi sanoin kuvata. Halla-aho servaa 6-0 nuo puolueelliset ”kaikkea kivaa” matujen kanssa harrastavat kiimaiset eukot. YLE on todella verovaroin ylläpidetty RHC:n maanpettureiden kaltainen aivottomien imbesilliteettien suvakki kerho. RHC:sa taitaa olla YLE:n toimittajia runsaasti. Tuo viimeinen sai epäilemaan että onko tuolla toimittelija ukolla kaikki inkkarit kanootissa. Vittu mikä vertaus mutta sai aika hyvin nokkaansa.

    Reply
  • 22.11.2017 at 14:54
    Permalink

    Halla-Aho veti pisteet kotiin, toimittaja oli täysi nolla riidankylväjä. Maksetaanko noille toimittajille siitä että tekevät itsestään idiootteja.

    Reply
  • 22.11.2017 at 15:33
    Permalink

    Täysin ammattitaidottomia,Jussi oli ainoa järkevä.

    Reply
  • 22.11.2017 at 16:00
    Permalink

    Voi tätä myötähäpeän määrää… Voi Sannikka ressukkaa, poistuisitko tv-lähetyksistä itseäsi nolaamasta?

    Reply
  • 22.11.2017 at 19:05
    Permalink

    Videoon lisätyt kommenttitekstit ja paikoin vähän liian nopeat leikkaukset tukevat varmasti jo valmiiksi tekijän ajatuksia myötäilevien ihmisten mielipidettä. Pelkäänpä pahoin että uusia, vielä mielipiteettömiä, katsojia tämänkaltainen asenteellinen alleviivaus vierastuttaa. Jos kannattajakuntaa pitäisi lisätä, voisi antaa toimittajien polkea itse itsensä syvemmälle suohon ilman turhia alleviivauksia ja lisäargumentteja joita haastateltava ei tuo esiin. Mutta, tosiaan: Valtamedian toimittajat eivät tee työtään tiedonvälityksen, vaan muualta ohjelmoidun mielipiteen eteen (tämän tosin jo tiedämme).

    Reply
  • 22.11.2017 at 19:29
    Permalink

    Ei paljoakaan älyä vaadita että toimittajaksi pääsee…..

    Reply
  • 22.11.2017 at 21:03
    Permalink

    Näillekkin toimittelijoille on kaatopaikka varattu,kun aika on.

    Reply
  • 22.11.2017 at 23:24
    Permalink

    Hämmästyttävän asenteellisia toimittajia,läpinäkyvä ja kuuluva puoluesidonnaisuus. Ei vähäisintäkään pyrkimystä objektiivisen tiedonvälittämisen periaatteista. Yleisradion on vaihdettava linjansa!

    Reply
  • 24.11.2017 at 09:27
    Permalink

    Nykysuomen toimitus voisi kiinnittää huomiota oikeinkirjoitukseen. Heti otsikossa, joka muuten on kyllä hyvä, kirjoitetaan Suomi pienellä alkukirjaimella,

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.