Tunnistatko kuvan henkilöt: Tampereella ryöstettiin 13-vuotias tyttö

3

Sisä-Suomen poliisi jatkaa Tampereella lauantaina 18.11 n. klo 15.40-15.45 aikaan tapahtunutta 13 -vuotiaa tytön ryöstön tutkintaa.

Ryöstö tapahtui Tahmenlantien vieressä kulkevalla polulla Pispalanharjun ja Tahmelankadun välissä.

Tekijät lähtivät seuraamaan Pinninkadulta jalkaisin liikkeellä olevaa tyttöä ja seuraten häntä aina Pyynikinharjulle saakka, missä tekijät sumuttivat tytön kasvoille jotain sumutetta ja anastivat tytön repun.

Tekijöiden henkilöllisyys on edelleen selvittämättä ja poliisi pyytää edelleen ihmisiltä tietoa tai havaintoja tekijöistä ja heidän liikkeistään. Tekijät tallentuneet valvontakameraan Puutarhakadulla Pyynikin uimahallin takana n. klo 15.30 aikaan.

Tiedot voi ilmoittaa poliisille joko sähköpostiin keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi tai puhelimeen 0295 445317.

3 KOMMENTIT

  1. Ihonvärin ilmoittaminen veisi tukintaa oikeille urille vai onko liian paljastava tieto. Vai onko pelko että tilastot rumenisvat tietyn kansanryhmän osalta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.