Kaleva: Etniset marketit huumekaupan kulissina Oulussa

8

Kaleva uutisoi, että Oulussa käsitellään parhaillaan laajaa huumejuttua. Syyttäjän mukaan Oulussa sijaitsevien etnisten kauppojen kautta on välitetty useita kiloja hasista ja marihuanaa. Syytteessä sanotaan, elintarvikkeiden myynti kaupoissa on ollut toissijaista ja kauppoja on käytetty ensisijaisesti rahanpesuun eli huumerahojen häivyttämiseen.

Jutussa on niin paljon syytettyjä, että oikeudenkäynti pidetään Oulun vankilan liikuntasalissa. Tällä hetkellä vangittuna on yhdeksän syytettyä. Huumeita on löytynyt ruokamarketista, kaupunkihuoneistosta sekä omakotitalon piha-alueelta.

Kyseessä on ollut mittavasta bisneksestä, sillä pelkästään takavarikoidun hasiksen ja marihuanan arvo katukaupassa arvioidaan 140 000 euroksi. Vyyhtiin liittyvän amfetamiinihaaran käsittely alkaa torstaina.

Aikaa oikeudenkäynnille on varattu noin kuukausi.

Lähde: Kaleva

8 KOMMENTIT

 1. Oliko tämä joillekin yllätys? Sama koskee pizzeria/kebab- puljuja. Huumekauppa on vieläpä ideologista vääräuskoisten rappeuttamista ja välillistä surmaamista, ja josta nämä vääräuskoiset kirjaimellisesti maksavat vieläpä itsensä kipeiksi, ja rahoista osa virtaa terrorismin rahoittamiseen.

 2. Luuleeko päättäjät että ei ole mitään rikollista näiden kauppiaiden touhussa Tämä oli ilmeisesti se jäävuoren huippu Enemmän tutkintaa tällaiseen Onhan poliisia jahtaamaan mitä kirjoitellaan netissä Oikeisiin töihin se sakki

  • Karmeintahan asiassa on se että ne päättäjät ovat täysin tietoisia asiasta ja jatkavat samaa mokutuksen uraa, kuin Titanic, faktoista välittämättä. Ikävintä asiassa on se että kansa ei ole vapaaehtoisesti kyydissä ja pelastusveneitä ei ole.

 3. Kirjoitin jo pari vuotta sitten että Suomen huumekauppa saa aivan uuta puhtia musuista. Poliisi on ns. jälkijunassa koska poliittinen korrektius matuja kohtaan on estänyt poliiseja tutkimasta heti alkumetreillä noiden puuhia. Käskyt ovat tulleet ministeriöistä koska rasismin pelko…….

 4. Eli 7 kiloa.Ehdollista tulee nuorukaisille jos ei päätekijöissä ole suomalaista joka saa 4,5 vuotta

 5. Nonni! Tuohan on nyt sitä MONIKULTTUURISUUTTA, jota vasemmisto ja vihreät niin hehkuttavat kuinka nämä ”ilosammiot” tuovat ”värinää” kaupunkikuvaan yms.
  Kaleva Maakuntalehtenä on pahinpia suvakki-lehtiä kuten kaikki muutkin saman sakokaivo -journalismin mediatalojen ”osakkaat”. Eivät nyt saaneet sitten millään ”naitettua” tätäkin rikosta ”natsien” ja ”äärioikeiston” piikkiin tai peräti Laura Huhtasaaren ”perskujen” vaalirahasotkuksi. Toiisaalta olisihan tästäkin voinut syyttää aivan yksinään Jussi Halla-ahoa. Mokoma pyöräilevä puoli-kekkos -pää.

 6. Tämä on ollut tiedossa jo yli 10 vuotta -asiaan ei olla puututtu koska razzizmi. Tuskin vieläkään tehdään mitään sillä mitäpä muutamasta kuolleesta kantasuomalaisesta kunhan kukaan vaan kukaan ei syytä RAZZIZTIKSI!

  -Suomi on rikollisen maahantunkeutujan paratiisi. Siksi ne perkeleet tänne pyrkivät.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.