Yle: Porin vastaanottokeskuksesta kadonnut 39 turvapaikanhakijaa

Porin Liinaharjan vastaanottokeskuksesta on kadonnut keskuksen olemassaolon aikana eli joulukuun 2015 ja syyskuun 2017 välisenä aikana 39 henkilöä. Syyskuun jälkeisestä ajasta ei ole vielä tilastotietoa. Asiasta uutisoi Yle.

Vastaanottokeskuksesta kadonneet ovat yleensä henkilöitä, jotka ovat saaneet kielteisen turvapaikkapäätöksen.

Tällä hetkellä Liinaharjan vastaanottokeskuksessa asuu 328 turvapaikanhakijaa. Miehiä asukkaista on 269 kappaletta. Heistä 223 on saanut kielteisen päätöksen. Keskuksen 59 naisesta 44 on saanut kielteisen päätöksen. Keskuksen asukkaista vain 15 henkilöä on saanut myönteisen turvapaikkapäätöksen. He ovat kaikki miehiä.

Liinaharjan vastaanoittokeskuksessa asuu 30 lapsiperhettä. Yhdellä perheistä on myönteinen turvapaikkapäätös. 25 perhettä on saanut kielteisen päätöksen.

Lähde: Yle

6 thoughts on “Yle: Porin vastaanottokeskuksesta kadonnut 39 turvapaikanhakijaa

  • 27.11.2017 at 09:40
    Permalink

    Hakivat Kelasta lomarahat ja lähtivät käymään kotona. Takaisin tullessa koko suku ja tuttavat mukana. Suomi on paratiisi näille eläimille. Naista ja tyttöjä saa ottaa niin paljon kuin haluaa ja jälkiruuaksi voi laittaa parit kantasuomalaiset kylmäksi. Onneksi Päivi Nerg tiesi kaikki tänne läpsyttäneet hiekkaperseet.

    Reply
  • 27.11.2017 at 11:22
    Permalink

    RHC suvakkihorot -homot – ja idiootit ovat adoptoineet nämä ja piilottelevat heitä. Varmaan nukkumassa par’aikaa jonkun suomisuvakin lapsen vieressä . Tällaisiahan suvakit ovat, tarjoavat vaikka oman lapsensa raiskattavaksi kunhan vaan partalapsi ei joudu passitettavaksi takaisin maahan minne on perheensäkin hylännyt, ja sisarensa ja muut tyttölapset jorka myytiin jotta päästiin hupimatkalla pohjoismaihin.

    Reply
  • 27.11.2017 at 13:22
    Permalink

    Nythän ne voi mennä kaikki helsinkiin hah…hah…

    Reply
  • 27.11.2017 at 18:05
    Permalink

    Täällä ne ajelee Helsingissä ratikoilla lämpimikseen. Ilmojen kylmennyttyä niitä on alkanut näkyä enemmän kuin pultsareita. Kotimainen pultsari kestää näitä kelejä vielä takki auki, mutta matut palelee jo. Toivon kelien vähän kovenevan – jospa se kannustaisi kotimatkalle näitä hylkypäätöksen saneita.

    Reply
  • 27.11.2017 at 19:53
    Permalink

    Toivottavasti routa porsaankotiin ajaa.

    Reply
  • 27.11.2017 at 22:18
    Permalink

    Toivottavasti häviäminen on lopullista -kukaan ei jää kaipaamaan!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.