Hoitaja: Ois kiva tumppaa paketti Imodiumia asiakkaan kurkusta alas

13

Eräässä erittäin suositussa, noin 65 000 käyttäjän Facebook-ryhmässä herätti tänä aamuna suurta ihmetystä postaus, jossa aloittaja tiedusteli muilta hoitajilta, miten he säilyttävät ammattietiikan, kun sovinistit tarvitsevat heidän palveluitaan terveydenhuollossa.

”Fantasioitteko samalla miten ois kiva tumppaa paketti Imodiumia asiakkaanne kurkusta alas jotta paska pysyis kerrankin sisällä?”, itsekin hoitajana työskentelevä aloittaja tiedustelee.

Imodium on ripulilääke, jonka haitallisista vaikutuksista kerrotaan sen tuoteselosteessa Lääkeinfo-sivuilla näin:

Oman profiilinsa tietojen perusteella keskustelun aloittaja työskentelee asuntolaohjaajana vantaalaisessa palvelukodissa, jonka asukkaat koostuvat pääasiassa kehitysvammaisista. Tällainen nettikirjoittelu on omiaan langettamaan varjon kirjoittajan oman toiminnan ylle työpaikallaan.

Kyseisen palvelukodin toimitusjohtaja sanoi kuullensa asiasta vasta, kun Nykysuomi otti häneen yhteyttä. Hän aikoi ottaa asian keskusteluun kyseisen postauksen tehneen työntekijän kanssa. Toimitusjohtaja ei kuitenkaan halunnut ottaa asiaan mitään kantaa, koska ei ollut vielä perehtynyt siihen millään tavalla.

Hoitajan kirjoitus herätti Facebook-ryhmässä vilkasta keskustelua, kunnes se poistettiin ilmeisesti aloittajan itsensä toimesta. Aloittaja oli jo aiemmin ilmoittanut poistavansa kirjoituksen, jos siitä nousee ”paskamyrsky”.

Myöhemmin aloittajan profiilista katosivat myös hänen työpaikkansa tiedot. Alkuperäisestä postauksesta otetut kuvakaappaukset jatkavat silti leviämistään verkon eri palstoilla.

Lähteet: Facebook, Lääkeinfo

 

 

13 KOMMENTIT

 1. Ovatko kehitysvammaiset sovinisteja vai sovinistit kehitysvammaisia?
  Onko nyt sitten niin, että jokainen suomalainen mies on lähtökohtaisesti sovinisti, vaikka hän on syntymästään saakka nyky-yhteiskunnassa lattianraossa.
  Suosittelen ”Arbeit Macht Frei” – hoitolaitosten perustamista ”ongelmasta” eroon pääsemiseksi.

 2. Nämä ideologisesti vinksahataneet alkaa olla vaarallisia. Olisko jonkinlainen psygologinen pitkä testi paikallaan näille murhanhimoisille idiooteille. Monikohan on jo menettänyt henkensä näiden kynsissä.

 3. Tuollaisesta pitää automaattisesti tehdä arviointi soveltuvuudesta ammattiinsa.Periaatteessa haaveilee myrkyttävänsä jonkun.Psygologinen arviointi ja vihan hallinta kursseille ja jälkeen tuon katsoa voiko jatkaa tehtävässään.

 4. Sinäänsä ymmärrän täysin avautumisen koska potilaat on mitä on. Enkä nyt puhu vammaisita ollenkaan. Tässä taas vedetään hernettä turhasta. Jos joku kirjoitaa että välillä tekis… Ei tossa missään viitata tappamiseen tai toisen vahingoittamiseen. Siinähän sanotaan että paskapysyisi sisällä. Uusisuomi nyt on vetänä taas paskaa esiin ja arviointi pettänyt.

  • Haista nyt pitkä, ympärileikattu ja umpeenommeltu vittu saatanan ”ymmärtäjä”. Noin vinksahtaneet ihmiset eivät kuulu hoitoalalle. Ja ei viitata tappamiseen tai toisen vahingoittamiseen muka? Ihan vain yliannos lääkettä joka on AINA vakava asia. Tässä maassa perutaan aselupia ”vääristä” mielipiteistä joten vähintään vastaavasti hoitoalalla työskentelevän suunnitelma potilaiden vahingoittamiseksi pitäisi olla riittävä syy potkuihin. Ennen kuin jotakin tapahtuu, eikä vasta sen jälkeen.

   Kaltaisesi paskanaamat ”ymmärtäjät” ovat alhaisinta kastia mitä maa päällään kantaa, ja ansaitsevat itse tulla vanhuksina tai vammauduttuaan jonkun psykon väärinlääkitsijän uhreiksi. Siinähän sitten ”ymmärrät” avuttomassa tilassasi, saatanan palliface.

  • ”Sinäänsä ymmärrän täysin avautumisen koska potilaat on mitä on.”

   Potilas on mitä on ja hänellä on siihen oikeus. Jos kirjoittelee noin levottomia, ei osoita ammatin vaatimuksiin kuuluvaa harkintakykyä eikä ammattietiikkaa. Hoitaja on vastuussa potilaiden elämästä joten harkintakyvyttömille ja impulsiivisille ei kuulu tätä vastuuta antaa.

   Siitä on kysymys, ei mistään ”Tässä taas vedetään hernettä turhasta” tai ”Uusisuomi nyt on vetänä taas paskaa esiin ja arviointi pettänyt.”

   Se on se hoitaja joka ”on vetänä” tai pikemminkin ”työntänä” ihan omat mielensä paskat esiin ja jonka arviointi on pettänyt, ei Nykysuomi.

   Uskomatonta että tätä tosiasiaa täytyy (ilmeisesti?) aikuiselle ihmiselle edes selittää. Et taida itse olla paljoa vailla että olisit palvelutalon asukki tuollaisella kognitiokyvyllä.

 5. Onpa lapsellista tulkitaa. Hehhheee. Näillä eväillä on sodat aloitettu historiassa, kukapa ottaisi selvää asioiden oikeista taustoist? Tuskin ketään kiinnostaa, kun on kiva oksennella täällä nimettämänä? 🙁 Englannissa tavanomiaista keltaisen lehdistön julkaisut…… Tulee mieleen jouluangsiti, tänne se on mitään tietämättömien hyvä heitellä anonyyminä tuomioitaan. Haukkukaa, oksentakaa, suomalaiset, mutta olkaa joskus edes kriittisiä julkaisua kohtaan.Tämänkin julkaisija….katsokaa….ja naurakaa.Me suomalaiset emme todellakaan ansaitse 100-vuotta muuten kun METSÄKANSANA. Hävettää.

  • Mitä helvetin väliä on ”taustoilla” kun hoitoalalla oleva osoittaa sairailla jutuillaan että ei kuulu hoitoalalle ja vastuuseen ihmisten terveydestä ja hengestä? Ja osoittaa sen ihan itse sosiaalisessa mediassa riippumatta siitä missä julkaisussa asia tulee esille. Siinä ei tarvita enää mitään ”tulkintaa” vaan asia on harvinaisen selvä; henkilö ei kuulu alalle.

   Ja opettele kirjoittamaan, saatanan anusnaama.

 6. Viimeisin lauseesi kiteyttikin jo kaiken keskustelun tasosta joten en pysty nauramiseltani enempää kirjoittamaan. Oikein enkä väärin.

  • Itse määritit keskustelun tason verbaalivammailullasi joten mitäs tilasit. Siinähän tekonaurat oman typeryytesi peittämiseksi itseltäsi, idiootti. Täytyy olla sairas ihminen että puolustelee potentiaalista potilaidensa surmaajaa. Taidat olla vahvemmin sukua keskenäsi kuin ihmiset yleensä.

 7. Jos et eroita sarkasmia tosissaan kirjoitetusta, viittaan alkuperäiseen kirjoittelun aiheen antajaan, en valitettavasti voi auttaa. Pahoillani. Hyvää joulun odotusta kuitenkin Sinulle ☺Ps. Muista verenpaine

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.