Saksalaispuolue AFD kokoontuu tänään – Vasemmisto yrittää estää kaikin keinoin

4

AFD pitää tänään puoluekokouksensa Hannoverissa, poliisi joutuu suojaamaan kokouksen, koska vasemmisto yrittää saada vuosikokouksen tuhottua.

Ensimmäiset ongelmat alkoivat vasemmiston tekemistä tiesuluista, jottei kokousväki pääsisi paikanpäälle. Poliisi on kuitenkin purkanut tiesulut ja tilanteet poliisin mukaan sujuivat toistaiseksi rauhallisesti, muutamaa kamppailua lukuunottamatta.

Itse kokouspaikkaa poliisi suojelee vesitykeillä ja piikkilangalla. Perjantai illalla osa mielenosoittajista oli käyttänyt polttopulloja, kuitenkin suuremmilta vahingoilta on vältytty.

Poliiseja AFD tapahtumaa suojelemaan on varattu yhteensä 4000. Poliisi odottaa myös mellakoiden leviävän muihinkin kaupunkeihin.

Kuva 2.2-17 Bild lehdestä tapahtumapaikalta

 

4 KOMMENTIT

  1. Tänäpäivänä järki on pahempi ja pelättävämpi ihmiskunnan ”tuhoaja” kuin atomipommi. Kun vuoristossa lumivyöry alkaa vyörymään. Ei sen etenemistä voida huutamalla pysäyttää, paremminkin päinvastoin se vain lisää sen voimaa.

  2. Vasemmisto polttopulloineen, pommeineen ja murhanhimoisine kannattajineen on tämän vuosituhannen vaarallisin ilmiö. Neuvostoliiton kuolinkorinoissaan liikkeelle laskemat homeitiöt eli punavihersolut alkavat tuottaa tulosta länsimaiden ja demokratian rappeuttamiseksi.

  3. Äkkiä katsoen alimmassa kuvassa näytti olevan aimo kasa karrelle palaneita ja hiiltyneitä vasureita mutta eipä mennä asioiden edelle.

    Miksi ne muuten ylipäätään pukeutuvat ISIS- järjestön väriin ja naamioihin?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.