Näkökulma – Vihervasemmisto ja media yhdessä virittivät todellisen sirkuksen pystyyn

2

Mikään ei ole nykypäivänä niin miltä asiat näyttävät. Tänään saimme todistaa sitä itseään jälleen valtamedian tarinoista.

Jokaisen media otsikot punaisena paukuttivat, kuinka ”natsit” valtasivat Töölöntorin ja ”lapset” joutuivat väistymään ”natsien” marssin tieltä. Jutuissa viitattiin 612 soihtukulkueeseen, joka on ollut samalla paikalla 2014 vuodesta lähtien. Eli yllätyksenä tämä ei kaupungille tullut.

Kuinka huijaus sitten toteutettiin?

27. marraskuuta on perustettu Töölön lapselliset sivu Facebookkiin. Sivustolla alusta asti, eli viikko on mainostettu Töölöntörin tapahtumaa osittain samaan aikaan kun 612 marssikin. Nyt viikon mainostuksen jälkeen ilmoitettiin, että tapahtuma joudutaan perumaan, koska ”natsit” eivät väistä ja on turvallisuusuhka pitää tapahtuma noin lähellä marssia.

Tämä ilmoitus kiiri välittömästi HS, yle ja IL medioihin. Suurilla otsikoilla varustettuna toitotettiin, että lastentapahtuma on peruttu ”äärioikeiston” takia.

Samalla alkoi Twitter laulaa ja mukaan leikkiin lähti ainakin Vihreiden ville Niinistö ja Maija Vilkkumaa.

Osallistujia mielikuvitustapahtumalle oli saatu kerättyä yhteensä 406 henkilöä, kuten julkimoanarkisti Suvi Auvinen. Hauskaksi asian tekee vielä tapahtumasivun hehkutus. Vain kaksi päivää koko sivuston ja järjestäjän luonnista tapahtumasivulla hehkutettiin 2300 ihmisen osallistumisesta, vaikka edelleen 4.12 osallistujia ei ole kuin 406. Huomionarvoista on, ettei kukaan ole edes tykännyt 2300 ihmisen osallistumisesta, mitä sivuilla hehkutetaan, ei yhtään jakoa, ei tykkäystä, ei kommenttia.

Kuvakaappaus tapahtumasivuilta 4.12

Jokatapauksessa 612 marssi on siis ilmoitettu olevaksi jo aikaa sitten ja ”lastentapahtuma” on luotu vasta tasan viikko sitten. Mikä on muutenkin erittäin lyhyt aika järjestää tuhansien ihmisten juhlaa.

Sitten median osuus tähän. Alla kohuotsikot:

Kuvakaappaus Helsingin Sanomat
Kuvakaappaus Iltalehti
Kuvakaappaus YLE

Artikkelit luotu 4.12:

YLE 15:13, IL 15.28 ja HS 16.10.

Jokaista juttua korjattu YLE 18.12, HS 17.58 ja IL 15.48.

Mitä korjattiin?

Ainakin väärät artikkelikuvat on muutettu vastaamaan soihtukulkuetta. Alunperin kuvina oli vastarintaliikkeen marssikuvia, mikä on täysin eri tapahtuma, eri paikassa ja eri järjestäjältä, kuten joka ikinen vuosi. Media tietää kyllä tämän. IL korjannut tapahtumajärjestäjää, joka ei tosiaankaan ole Helsingin kaupungin edustaja, vaan mysteerinen Töölön lapset, joka on perustettu viikko sitten. HS ei kerro mitä on korjannut juttuunsa ja YLE on lisännyt juttuunsa, että 612 marssi oli ilmoitettu aiemmin.

Edellisen vuoden saldo pidätetyistä marssijoista 0, pidätettyjä ”vasemmistojuhlijoita” onkin jo kolminumeroinen määrä. Eli medialle, Vilkkumaalle ja Niinistölle tietoiskuna, että kannattaa katsoa mielummin omiin riveihin jos pelätä haluaa.

Uskokaa tai älkää mitään lastentapahtumaa ei ole, eikä sitä tule, eikä ollut koskaan tarkoitus tullakkaan. Tarkoitus oli nostaa yhdeksi päiväksi vaan suuri kohu siitä kuinka ”natsi ja äärioikeisto” valtaa Helsingin. Tämähän ei punavihreään kuplaan nimittäin sovi.

kirj: Median tyhmyydestä huvittunut

2 KOMMENTIT

  1. Menee aika sairaaksi tämä kansan kusetus, Suomi ei ole ollut itsenäinen valtio siitä lukien kuin Eu;hun liityi.

  2. Huimaa, Töölön Lapselliset perustettu 27.11.2017. Puhdas vasemmistohörhöjen provokaatio jonka myös puuhamies Aleksi Pahkala pitkin hampain myöntää. Kuka sen sijaan on Jukka Hilppö? Töölössä ei sen nimistä ”puuhamiestä” edes tunneta.

    Kukaan alle 50-vuotias ei näitä Sanomien ja (((Bonnierien))) yms. Tiltuiluja usko joten koko sirkus ja siihen mukaanlähteneet toimittajat tekevät erittäin vakavaa karhunpalvelusta itselleen. Y ja Z -sukupolvet muuten tulevat kaatamaan ne jokatapauksessa olemalla maksamatta penniäkään näiden tarjonnasta ja olemalla tilaamatta lehtiä.

    Sen sijaan HJK:lle ja Riihilahdelle täysi kymppi trollauksen taiteesta kun piruilivat stadionin tarjoamisella!

    https://twitter.com/ToolonLapset/status/937800816190263297

    Valitettavaa on että haluttu vaikutus eli propagandalööppien muistijälki varmasti osui monen ”baby boomerin” kohdalla maaliinsa. Mutta kuten sanottu, nuoriin tällaisella ei ole mitään vaikutusta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.