Emma Kari: Näinkö tämä kaupunki kunnioittaa Suomen satavuotisjuhlaa? Että lapset saavat väistyä natsien tieltä? Häpeällistä

Kansanedustaja Emma Kari (Vihr) kirjoittaa facebookkiin seuraavasti:

Siis mitä ihmettä? Mitä tässä maassa tapahtuu kun lasten itsenäisyyspäivän juhla käsketään muualle, koska uusnatsit haluavat pitää samalla paikalla tilaisuuden?

Helsingin poliisi on tänään vahvistanut, että Suomen 100-vee synttärit -nimiselle lastentapahtumalle etsitään vaihtoehtoista paikkaa, koska paikka on luvattu uusnatsien käyttöön. Tämän piti olla iloinen päivä pienille ihmisille, alpakoita ja iloa omasta maasta. Mutta mitä vielä.

Näinkö tämä kaupunki kunnioittaa Suomen satavuotisjuhlaa? Että lapset saavat väistyä natsien tieltä? Häpeällistä.

Emma Kari facebook

Lue myös mainoksen alla oleva kirjoitus miten ”lasten” tapahtumaa järjestettiin todellisuudessa.

Vihervasemmisto ja media yhdessä virittivät todellisen sirkuksen pystyyn

https://www.nykysuomi.com/2017/12/04/naekoekulma-vihervasemmisto-ja-media-yhdessae-virittivaet-todellisen-sirkuksen-pystyyn/

 

16 thoughts on “Emma Kari: Näinkö tämä kaupunki kunnioittaa Suomen satavuotisjuhlaa? Että lapset saavat väistyä natsien tieltä? Häpeällistä

  • 5.12.2017 at 07:27
    Permalink

    Vittu tuon ämmän tyhmyys aiheuttaa migreenin.

    Reply
  • 5.12.2017 at 08:33
    Permalink

    Tämän lastentapahtuman lupa-asiat oli hoidettu väärin, FB-mainonta aloitettu vasta nyt ja sitten uhriudutaan. Ai niin lähellä olevaa urheilustadionia on tarjottu korvaavaksi paikaksi… niin että olikos niitä Alpakoita ja Pupuja muistettu edes varata ?

    Reply
  • 5.12.2017 at 08:45
    Permalink

    Mitkä ihmeen ”uusnatsit”??? Puna-vihreessä kuplassa KAIKKI isänmaalliset on ”uusnatseja”!?!
    Ainostaan hyvä kotikasvatus ja erinomainen sotilaskoulutus estää minua kirjoittamasta kaikkea sitä mitä ajattelen Emmasta ja hänen Helsinkiläisistä äänestäjistä/kannattajista!
    Temppu oli hyvin suuniteltu, mutta myöhässä. Hei punikit: niistäkää nenänne, nostakaa pöksynne ja kohti uusia haasteita.

    Reply
  • 5.12.2017 at 08:48
    Permalink

    Alpakat ja puput peruttiin kun Iltasanomien toimittaja rivien välistä varoitti Klaukkalan alpakkatilan edustajaa että kyseessä on vasemmistohörhöjen vedätys.
    Mahtaa olla kiva kouluttautua toimittajaksi ja sitten hissutella jos mitään moraalista selkärankaa sattuu omaamaan. Mahtaa olla kivaa myös kun avohoitopotilaat yrittävät käyttää välikappaleena viattomia eläimiä ja lapsia kilpinään. Oliko tarkoitus heitellä kiviä sieltä ”lastenjuhla” seasta? Miten kunnioitettavaa! Asianosaiset itse eivät osaa hävetä koska tällaista tekevät, osaisivatko näiden valheiden levittelijät jotka huomaavat tulleensa nk. kusetetuiksi vai voittaako sokea ylpeys ja usko asiaan?

    Reply
  • 5.12.2017 at 08:51
    Permalink

    Emma 5-vee

    – yhyy, noi naftit otti mun torin ja alfakat. Yhyy. Yhyy.

    Ville 5-vee

    – yhyy, nyt mä en voi kakata torilla. Yhyy, yhyy.

    Reply
  • 5.12.2017 at 08:52
    Permalink

    Arvaan mikä on Maija Vilkkumaan seuraavan levyn nimi.

    Yks kakkaa, kaks kakkaa eikä muuta ku alpakkaa.

    Reply
  • 5.12.2017 at 10:31
    Permalink

    Jaaha, syyllistyykö Emma Kari nimittelyyn ja leimaamiseen, mikä on omiaan aiheuttamaan vaikeuksia näille, joilla ei ole natsien kanssa mitään tekemistä. Eikös ensin pitäsi osoittaa että nimitys ”natsi” on näiden kohdalla tuomioistuimen vahvistama?

    Reply
    • 5.12.2017 at 10:33
      Permalink

      Niin, tutkintapyyntö herjaamisesta olisi paikallaan ??

      Reply
  • 5.12.2017 at 10:45
    Permalink

    Ihme rasismi ja natsisyyttelyä
    Törkeää.
    Olen ollut lasten kanssa pari kertaa kävelemässä kulkueessa. Ei kuulutaan mihinkään. Ääriliikkeseen

    Reply
  • 5.12.2017 at 11:35
    Permalink

    Niin siis itsenäisyyspäivän soihtukulkue on saanut jo aikaisemmin luvan, ja nyt nämä sekopäät yrittivät jälkeenpäin saada luvan samalle ajalle ja paikalle häiritäkseen isänmaallisia käyttäen lapsia kilpenään. Ja nyt ulisevat marttyyrinviitta harteillaan kun lupaa ei herunut. Win-Win- taktiikka oikein joo…

    No, ei mitään uutta paskemmistolta.

    Reply
  • 5.12.2017 at 12:04
    Permalink

    mitä se tuokin höpisee,ei erota tuotantoeläintä villieläimestä ja huutelee omia näkemyksiään faktoina,torihan oli jo varattu soihtukulkueelle,pitäisikö vihervasemmiston pitää räyhääjänsä kurissa ettei kulkuueen osanottajien turvallisuus varannu.

    Reply
    • 5.12.2017 at 12:21
      Permalink

      100 vuotta sitten pahimmat räyhääjät laitettiin oikein tehokkaasti kuriin…

      Reply
  • 5.12.2017 at 12:24
    Permalink

    612 soihtukulkueestahan on ilmoitettu jo viime vuoden puolella ja tästä ”lasten tapahtumasta” vasta 3vk sitten, l. 27.11.17. Herätti vahvat epäilykset 27.11. tapahtuman todellisesta motiivista.

    Reply
    • 5.12.2017 at 12:41
      Permalink

      No eihän siitä motiivista ole epäilystäkään. Jos olisivat saaneet luvan, olisivat möykänneet, riehuneet ja soittaneet ”lastenmusiikkia” äänentoistolaitteilla niin lujaa kuin pystyy. Ja todennäköisesti lapsikilvillä ja alpakoilla ei olisi ollut edes kuulosuojaimia.

      Ja taas kun eivät saaneet lupaa, pääsevät saman värin omaavien toimittelijoiden avulla valehtelemaan mediassa että ”lapset ja alpakat” joutuivat ”väistymään” jo vuosi sitten varatun tilaisuuden alta yrittäessään lupaa samoille apajille pari viikkoa sitten.

      Molempi parempi vasuripaskoille, ja kansahan uskoo…

      Reply
  • 5.12.2017 at 12:42
    Permalink

    Ja kuka vaan jaksaa ja kenellä on aikaa, tämän tapauksen todellisuutta kannattaa ja pitää päivämääräfaktoineen levittää someen ja kaikkialle vauvafoorumeita myöten eikä vähiten sinne.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.