Maija Vilkkumaan Twitter-kirjoituksesta useita rikosilmoituksia

22
Laulaja Maija Vilkkumaa on viime päivinä kommentoinut Twitterissä tiukkaan sävyyn ajankohtaisia asioita. Niin tiukkaan sävyyn, että se on poikinut jo rikosilmoituksia.

Vilkkumaan esiinmarssi julkisuuteen alkoi Helsingin uutisten haastattelusta, jossa hän kertoi olevansa kyllästynyt Talvisodan ja Suomen lipun ihannointiin ja kaipasi anti-isänmaallista meininkiä.

Sen jälkeen Vilkkumaa kommentoi uutista, jonka mukaan Töölöntorille suunniteltu lastentapahtuma joudutaan siirtämään isänmaallisten 612-soihtukulkueen tieltä.

On laajasti epäilty, että kyseinen ”lastentapahtuma” oli pelkkä vasemmiston harhautus, jolla oli tarkoitus nostaa mediakohu ja negatiivinen huomio isänmaallisten kulkueeseen, ja jota ei oikeasti ollutkaan tarkoitus järjestää.

Temppu onnistui, sillä media, vihervasemmistolaiset poliitikot ja muut aktiivit nielivät syötin ja otsikot huusivat, miten lapset, alpakat ja puput joutuvat siirtymään natsien tieltä.

Uutisia kommentoitiin paljon sosiaalisessa mediassa. Kommentoijien joukossa oli myös Maija Vilkkumaa, joka monien muiden tavoin leimasi tavalliset, Suomen itsenäisyyttä ja sotaveteraanejamme kunnioittavat 612-soihtukulkueeseen osallistuvat isänmaalliset ihmiset natseiksi. Kuvakaappaus tästä kirjoituksesta artikkelikuvana.

Tämä kirjoitus on Nykysuomen saamien tietojen mukaan poikinut useita rikosilmoituksia. Nykysuomeen yhteyttä ottanut kansalainen kertoo, että hän ja muutamat muut lähipiiriinsä kuuluvat henkilöt ovat närkästyneitä siitä, että julkisuudessa tavalliset kansalaiset leimataan natseiksi.

Tästä johtuen lukijamme kertoo tehneensä Vilkkumaan kirjoituksesta rikosilmoituksen poliisille, ja tietää muitakin, jotka ovat toimineet vastaavalla tavalla. He kokevat kunniansa tulleen loukatuksi.

Tietolähde haluaa pysyä nimettömänä, sillä esimerkiksi toissayönä erään ravintoloitsijan kolme autoa poltettiin.

– Haluan, että omaisuuteni ja perheeni on turvassa. Nykyään voi näköjään tapahtua ihan mitä tahansa, hän kertoo.

Poliisi epäilee autopaloja tahallaan sytytetyiksi, ja muun muassa Suvi Auvinen riekkui tapauksella Twitterissä, jälleen leimaten tuhopolton uhrin natsiksi.

Auvisen kirjoituksen voi tulkita myös verhoilluksi uhkaukseksi. Eli jos olet isänmaallinen tai eri mieltä hänen kanssaan, voi autosi palaa herkästi.

Tästä hyvin läpinäkyvästä toiminnasta huolimatta muun muassa Helsingin Sanomat kirjoittaa Auvisesta säännöllisesti ylistävään sävyyn. Anarkisti on HS:n mukaan aktivisti ja yrittäjä.

”Juopot ja maahanmuuttajat, tervetuloa!”

Sekä Suvi Auvinen että Maija Vilkkumaa monen muun tavoin on jatkanut Twitterissä kärkästä kommentointiaan tämän jälkeenkin. Vilkkumaa muun muassa toivottaa naapurustoonsa tervetulleeksi niin juopot kuin maahanmuuttajatkin, mutta natseja hän ei halua nähdä naapurustossaan.

Myös 612.fi-yhdistyksen edustajat kertovat Facebook-sivuillaan harkitsevansa rikosilmoitusten tekemistä äärioikeistoksi nimittelystä mm. median taholta.

Lähteet: Twitter, Facebook

Katso myös:

https://www.nykysuomi.com/2017/12/04/naekoekulma-vihervasemmisto-ja-media-yhdessae-virittivaet-todellisen-sirkuksen-pystyyn/

22 KOMMENTIT

 1. Kun, SIIS KUN Suvi Auvinen ja Maija Vilkkumaa raiskataan useammankin rikastajan voimin, niin nämähän vinkuvat tietysti sitä lisää koska se on niin ihqua ja suvaitsevaista

 2. Nää vihervasurithan tehtailee some-kirjoituksista ilmiantoja niin, että ilmiannetut saavat näihin näitä banneja. En ole twitterissä, mutta olisiko tässä jollakin ilmiannon paikka Vilkkumaan kirjoittelusta. Onhan se törkeää, että asiasta selvää sen kummemmin ottamatta julkisesti nimittelee ihmisiä natseiksi.

 3. Nämä Suvi-Erica Auviset ja Vilkkumaat nyt vain ilmaisevat hätähuutonsa nyrkin ja hellan puutteestaan eli ei heitä voi sinänsä syyttää. Koulusta ja kotoa tuo käytös on peräisin eikä kukaan mies ole tarjoutunut heitä järjestykseen laittamaan. Siksi kaipaavat shariaa.

 4. Nämä ilmeisesti oikein haluavat paskemmiston omiksi marttyyreiksi? Joku kyllästyy vielä näihin riekkuviin Maijavittumaihin ja väkivaltaa ihannoiviin ja tuhopoltoilla uhkaileviin Auvisiin.

 5. Vilkkumaa on täysi paska. Haukkui vuosia sitten eräässä ohjelmassaan äitinsä, jossa hänkin oli haastateltavana. Tosin eri tilassa. Joka tapauksessa äitiä suretti tyttärensä kylmät ja kiittämättömät sanat hänestä, joiden laadun suhteen hänen toiveenansa olisivat olleet hieman arvostamammat.
  Eilisessä 4.12. eräässä ohjelmassa tuo inhokki oli kehumassa jotain ”biisiä”, joka oli ilmeisesti paneskelusta kertovan ”sisällön” vuoksi niin hyvä. Tai oikeastaan se ”paneskelu” on ihan se paras ”juttu” koko viehätyksen aikaansaannoksena tässä hykerryttävän kiherryttävässä ”biisissä”.
  Kuulemma siis Maija Vilkkumaa vielä peräti julisti kaiketi ”päiväunensa” siitä, että pyyhkisi luisevan perseensä Suomen lipulla. Mielestäni, jos tässä maailmassa ja tai edes tässä maassa olisi vielä laki ja järjestys. Tuo jo nuorena riutunut kirku-laulaja koppelo pitäisi karkottaa maasta ja tuomita menettäneeksi kaikki kansalaisoikeutensa.
  Suvi Auvis kommari iloitsee siis avoimesti täydellisen anarkian luomisesta Suomeen, jossa jokainen yksityinen henkilö maailmankatsomuksestaan huolimatta on saanut kokea omaisuutensa, itsensä ja perheensä suojaa vailla pelkoa jokapäiväisessä elämässään tässä perirauhallisessa yhteiskunnassa, joka kuitenkin on ollut vielä lintukoto pahimman suuren maailman rikollisuudelta ja hit -maneiltä, jotka päättävät kunniallisen elämäsi rahakirjekuoresta silloin kun itse käyt aamulla postilaatikollasi valmistautuen lähtemään arkipäivänä töihisi rakentamaan ja ylläpitämään tätä maata, joka tukee sairasmielisten -ministeriöiden rahoittamana näitä kommunistisia terroristijärjestöjä, jotka ovat suoraan verrannollisia vähintäinkin viime sodan aikaisiin desantteihin ja rintaman selustassa suomalaisten siviilien surmatöihin, joihin olivat syyllisiä kovasti Neuvostoliitossa kunnioitetut partisaanit.

  • On mielenkiintoista ja kummallista se,että toimitaan Suomen historiasta tutulla tavalla demonstroiden uhkakuvia esim.kulkue 612 vaarasta, vaikka koko kansalle tarjoutui näkymä rauhallisesta, orientoituneesta mielenilmaisusta tavallisen suomalaisuuden puolesta. Kun ns.anarkisti ja vihervasemmiston (lue:kommunismi) agendana on yhteiskunnan toiminnan häiritseminen, niin siihen hyvin sopii toisen historiallisen ”mörkön” esitteleminen ”suurena uhkana”. Siis nationalsosialismin. Lempikirosana natsi. Kun tämä äärivasemmiston ”vääntö” on ollut varsin kovaa ja sanoisin valheellista, maassa jossa kansalaisella on tilastojen mukaan hyvä sosiaaliturva kaikin tavoin,( Juuri osasyy, miksi kehitysmaista hakeudutaan tänne) niin hyvin voisi kysyä, onko tämä juuri sitä ”hyödyllistä idiottimaisuutta”. Edesmennyt Erkki Toivanen käytti termiä toisen otsikon alla, mutta molemmat samansuuntaisia ja samojen toimijoiden agendaa. Omaa kansaa ja maata vastaan. Mitä tulee ”natsismiin” ja ”fasismiin” ne eivät ole milloinkaan saaneet jalansijaa Suomessa mainittavassa määrin, joten yleistynyt kirosana natsi on ”varma valhe” kielenkäytössämme. Yrjö Leinon ja Valpon ajoista jäi joillekin ”isänmaan ystäville” kivi kenkään ja kulkee tietenkin perintönä itsepäisesti todellisuutta uhmaten ja irrallaan nykyajan realiteeteistä. Koska 612 on suoraa seurausta äärivasemmiston vuosia jatkuneesta väännöstä, osaltaan, Suvit ja Maijat olkoon tyytyväisiä.

 6. Artisti Vilkkumaan keikat taisivat juuri vähentyä radikaalisti. Pääsee vastailemaan TE-keskuksen natsi soittoihin kolmen kuukauden välein ja tekemään oikeita natsi töitä siinä välissä tietyn määrän duunia. Ei tainnut Maija tietää että ne natsit marssivat ihan jossain muualla. Mitä tulee juoppoihin ja maahantunkeutujiin niin niitähän Stadi on pullollaan. Pidä Maija hyvänäsi.

 7. Koita maija tulla estämään 612-kulkuetta. Et pysty siihen. Hae isis apuun, jos itkettää noin paljon.

 8. Vilkkupää voisi muuttaa vaikka Puolaan, Varsovaan tai muualle, jossa näkeei ihan oikeita uusnatseja.

 9. Tuo akka pitäisi passittaa pakkohoitoon pikaisesti, marjaanan seuraksi. Tämä punakommunistihan oli sitä mieltä ettei itesnäisyyttä kannataisi juhlia ja sotia muistella. Saatana mikä maanpetturi. Tässä sössöttävässä joutavassa akassa kulminoituu juuri se mitä helsingin ilmapiiri on. Sinne on pakkautunut maan vihollisia ja maanpetturi kommunisteja melko isot voimat ja saavat nyt tukea islamisteilta. Ei hyvältä näytä helsingin tulevaisuus. Pitääkö vielä jossain vaiheessa vapauttaa toisen kerran nämä punaisten ja islamistien kaupunki keskittymät. Noo joukossa on myös vihreää hippiliikettä.

 10. ”Aion olla natsi-nimby katkeraan loppuun saakka.”

  Omaa katkeraa loppuansako eukko ennustelee, vai onko tulossa lopullinen romahdus a’la Marjaana?

 11. Maija Vilkkumaa pois kaikista YLE:n ohjelmista ja ylipäätään TV:stä. Eihän se osaa edes laulaa….!

 12. Mielen sairaat pitäisi pistää hoitoon. Tommoisilla ei pitäisi olla mitään äänestys mahdollisuuksia koska ei halua itsenäistä maata.

 13. Kuinka kauan tässä maassa aiotaan sallia kaikenmaailman anarkistien sekä näiden Maijojen ja Suvien rienaus normaalia, laillista suomalaista yhteiskuntaa, sen elintapoja ja ihmisiä kohtaan? Mielipiteen ilmaisuillakin sentään joku tolkku ja tavat näille typyköillekin on saatava, on meillä rikoslaki vielä olemassa.

 14. Tämän juntin sisko tekee Aalto Yliopistossa tutkimusta maahanmuuton hyödyistä…tilaajana joku korkea taho. Nyt pitäisi hälytyskellojen jo soida.

 15. Kyllä nuo raivoajat taisi olla muualla, putkassa ja sinne tuo Vilkkumaakin joutaa, koska tavallisia ihmisiä natsiksi haukkuu. Häpeä Vilkkumaa. Toivottavasti poliisi puuttuu moiseen haukkumiseen, koska vaikka kyseessä onkin ehkä aivoton taiteilija niin ei kaikkea heiltä tarvitse sulattaa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.