Helsinki pelasti Töölön lapselliset pinteestä – Kaupunki omistaa 5G-areenan, ei HJK

1

Varsinkin sosiaalisessa mediassa on kiertänyt tehokkaasti tieto, jonka mukaan HJK tarjosi Telia 5G Areenaa Töölön lapselliset -porukan käyttöön lastentapahtuman järjestämiseksi sen jälkeen, kun poliisi ei antanut heille lupaa järjestää tapahtumaa Töölöntorilla.

Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että HJK ei omista 5G-areenaa, vaan sen omistaja on Helsingin kaupunki. Näin ollen vaikuttaa siltä, että pikapäätöksen areenan luovuttamisesta lastentapahtuman käyttöön olisi sittenkin tehnyt Helsingin kaupunki, ja HJK on vain ilmoittanut asian julkisuuteen.

Haastattelimme Itsenäinen Suomi ry:n puheenjohtajaa Samppa Granlundia. Hänellä ja luotsaamallaan yhdistyksellä on runsaasti kokemusta erilaisten lastentapahtumien järjestämisestä. Granlund ihmettelee paljon otsikoissa olleen Töölön tapahtuman pikavauhdilla tapahtuneita järjestelyjä.

– Eläinten käyttö tilaisuudessa vaatii poliisilta luvan. Hakemuksen käsittely kestää noin 2-4 viikkoa. Tämä Töölön tapahtuma luotiin vain viikkoa ennen, ja tapahtuman lopullinen toteutuminen varmistui vasta eilen. Joten tuskin ovat luvat voimassa, Granlund arvelee.

– Onko käynyt niin, että kaupunki pelasti alpakkaporukan kasvot, ja koko homma verhoiltiin HJK:n hyväntekeväisyydeksi, kysyy Granlund.

Lähde: Wikipedia

1 KOMMENTTI

  1. Joku idiootti naishenkilö valitti lehdessä että on se kamalaa kun tuollaisia marsseja saa järjestää jota poliisit vartioi!
    Poliisihan nimenomaan SUOJELEE näitä MARSSIJOITA joilla on perustuslaillinen lupa marssiinsa.
    VIHERVASSARIANARKISTIT NE VAARALLISI ON!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.